[CCC] Suga din BTS spune că datorită la COVID-19 și-a terminat noul mixtape?

BTS' Suga releases new Agust D mixtape and video

Internauții coreeni scot în evidență un alt incident contorversat al lui Suga din BTS, după ce acum câteva zile, acesta a fost implicat într-un scandal pentru că a inclus vorbele unui lider de cult în noua sa piesă.

Se pare că năpasta nu vine singură. Odată cu lansarea noului său mixtape, „D-2”, Suga din BTS a pornit o transmisiune live pe V Naver pentru a discuta cu fanii săi. În timpul acesteia, idolul a folosit o exprimare destul de nepotrivită, care i-a făcut nedumeriți pe unii și confuzi pe alții.

Acesta a spus că mulțumită schimbărilor de program în urma pandemiei de COVID-19, acesta a avut timp să înregistreze două piese noi și videoclipul pentru „Daechwita”: „Este un noroc adus de COVID-19. Nu din cauza, ci mulțumită coronavirusului, avem acum „Daechwita”. Dacă ne aflam acum în turneu, nu aș fi putut să filmez videoclipul”.

Comentarii: Money Today via Nate

1. [+1,434, -195] Ce e cu trupa asta în ultima vreme

2. [+1,368, -188] Se pare că bunul lui simț a luat foc (n/t: referință la „Fire”)

3. [+1,240, -178] Cât de nechibzuit…

4. [+158, -25] Ce exprimare nechibzuită, sunt atât de mulți oameni care și-au pierdut viața și încă și-o pun în pericol din cauza coronavirusului

5. [+132, -52] BTS nu va ține mult ㅋㅋㅋㅋ și acum nu sunt populari mai degrabă în străinătate decât acasă? ㅋㅋㅋㅋ Coreenii sunt interesați de ei doar pentru că sunt faimoși în afară, să începem cu asta ㅋㅋ

6. [+96, -23] A fost nechibzuit din partea lui să spună asta despre coronavirus, a fost nechibzuit să includă un audio de la un lider de cult, totul a fost nechibzuit…

7. [+88, -107] Sunteți dezgustători de răutăcioși. Sunteți pe cale să îl exilați. Nu a numit coronvirusul un noroc, ci explica faptul că a putut să lucreze la melodii și să adauge câteva la mixtape-ul său pentru că celălalt album a fost amânat din cauza coronavirusului. Lumea nici măcar nu înțelege și își arată prostia.

8. [+80, -139] Chiar nu știți ce e aia ironie? A spus că e din cauza coronavirusului, în urma coronavirusului… cum puteți să interpretați că gândește așa de necugetat despre situația din prezent? Și e și luat din context. Of…

9. [+76, -90] Logic vorbind, de ce ar considera coronavirusul un noroc când din cauza acestuia s-a amânat turneul și albumul trupei? ㅋㅋㅋ Uitați-vă cum presa momește haterii cu interpretările sale. Vorbim de aceeași persoană care a donat imediat cum a izbucnit pandemia. ㅋㅋ

10. [+74, -70] Eh, mi se pare un pic exagerat

11. [+65, -29] Pare a fi genul care își sapă propria groapă de fiecare dată când deschide gura

12. [+61, -21] BTS de bagă în multe scandaluri ultima vreme

13. [+51, -28] De ce ar crede BTS că virusul e un noroc? Au pierdut atâția bani de la anularea turneului? Presa nu poate lua pur și simplu un expresie din context și să momească publicul astfel. Simțeam că se va întâmpla asta, dar acum pur și simplu m-am săturat.

sursă: (1) (2)

13 gânduri despre “[CCC] Suga din BTS spune că datorită la COVID-19 și-a terminat noul mixtape?

 1. Hai să fim sinceri cu toții, absolut toți, în perioada acesta au acolo 1% sau mai mult de o oarecare bucurie , ca datorită acestui lucru nefericit , am avut mai mult timp de relaxare , timp să facem sport , sau să privim seriale etc.
  Pe bune acum , toți încercăm să vedem partea bună a acestui „eveniment” nefericit SUGA Nu este singurul.
  Cum a menționat și comentariul de mai sus , depinde și de traducere sau poate pe moment nu s-a exprimat cum trebuie. Pe bune , adică era un live ,nu era planificat secundă în secundă ce urma să spună .
  Nu trebuie să mințim, cu toții am avut măcar acolo un mic lucru de câștigat, datorită faptului că am stat în carantină. Acesta este adevărul.

  Apreciază

 2. [+76, -90] Logic vorbind, de ce ar considera coronavirusul un noroc când din cauza acestuia s-a amânat turneul și albumul trupei? ㅋㅋㅋ Uitați-vă cum presa momește haterii cu interpretările sale. Vorbim de aceeași persoană care a donat imediat cum a izbucnit pandemia. ㅋㅋ

  👏👏👏De ce nu gandesc toti cu capul?

  Apreciază

 3. Chiar și fanii coreeni au spus că a fost editat liveul de către cineva și postat pe Twitter..
  A spus:
  „Anyways I don’t have the „madness” from back than now. I feel fine.
  Actually I only wanted to put 8 tracks in the Mixtape but bc of Corona, I had more time to put more tracks into it. ”

  Cum poți crede o prostie ca asta când el a donat mulți bani pentru persoanele infectate?
  Atâta obsesie nu am văzut în viața mea pentru că nu-ți place că omul are atâta succes.

  Apreciază

 4. Mai aveti de interpretat prost orice apare? Nu a spus ca e fericit ca aparut Covid si ca au murit oamenii.. el s-a referit la faptul ca, daca s-au amanat tot felul de activitati din cauza acestui virus, el a avut mai mult timp sa termine mixtape-ul. Incercati sa nu mai rastalmaciti cuvintele ca sa sune prost. Bine ca atunci cand a donat pentru Covid nu ati spus nimic.

  Apreciază

 5. Este trist sa vad ca presa încearcă să îi bage in scandaluri . Înțeleg că așa își câștigă banii unii jurnaliști dar nu se simt puțin jenați de articolele de proastă calitate pe care le scot ? De asemenea nu înțeleg de ce oamenii sunt atât de fericiți să adreseze cuvinte urâte … Cum a spus si JK : ceva super mic ( o problemă nesemnificativă ) devine foarte mare . Îmi pare rău pentru ei și sper că reușesc să treacă cu bine peste aceste scandaluri .

  Apreciază

 6. Logica lor e la pământ, dar mă rog…
  E cu dus și întors toată treaba asta. Au existat și plusuri dar și minusuri cu această pandemie, nu doar lucruri negative. Că lumea vede doar partea goală a paharului e strict problema lor. Iar pt Suga a fost un beneficiu și pt mine si pt mulți alții care au reușit să facă ceva constructiv ce nu puteau atunci cand timpul lor liber era limitat. Deci, da…pot spune ca pandemia asta m-a ajutat din mai multe puncte de vedere și probabil și pe ceilalți care văd situația altfel. Acum lumea ar trebui să îmi ia capul de pe umeri ? Dacă virusul a creat probleme multor oameni și a fost și încă este bau-bau asta nu inseamna ca e valabil pt toata lumea. Pe unii i-a „ajutat” pe alții nu.
  Reporterii, cei din presa trebuie să își câștigă și ei pâinea cumva,nu? Dar e josnic felul în care o fac. În momentul în care a apărut numele BTS au câștigat bani.

  Apreciază

 7. Altceva nu aveti de discutat,doar despre Suga?Nu va convine de BTS?Avem MANELE,dragelor!Alege-ti de acolo,ca avem milioane de astfel de ”melodii”!

  Apreciază

  • Ce legatura are scandalurile in care se baga BTS cu Manelele? =))) Daca nu ii convine cuiva BTS nu inseamna ca asculta manele, deci ce au manelele? =)) Exista manelisti care au mai multe maniere si respect decat multi idoli kpop.

   Apreciază

 8. Scandalurile le face-ti voi,anume haterii.Iar,daca nu mai doriti sa ascultati k-pop,ati putea,atunci,sa ascultati alte genuri de muzica.Nimeni nu este obligat sa asculte sau sa urmareasca artistii,de care nu va plac.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s