YG Entertainment confirmă că fostul manager al Lisei din BLACKPINK i-a furat 800 de mii de dolari

YG Entertainment Confirms BLACKPINK’s Lisa Was A Victim Of Fraud By Former Manager

YG Entertainment a confirmat că fostul manager al Lisei a escrocat-o cu 1 miliard de woni (aproximativ de mii de dolari).

În data de 2 iunie, Market News a raportat că fostul manager, „A”, a primit bani de la Lisa, spunându-i că îi va achiziționa un imbobil pentru aceasta. Cântăreața și-a pierdut apoi toți banii, când managerul „A” a cheltui totul la jocuri de noroc.

Potrivit unui informator anonim,„A” lucrase cu BLACKPINK încă de la debutul trupei și era cineva în care Lisa avea încredere din perioada în care era stagiară. Incidentul a surprins pe toată lumea, întrucât fostul manager era văzut ca o persoană de încredere, de către companie și membre.

O sursă a declarat: “Deoarece Lisa este o membră dintr-o altă țară și a locuit în Coreea singură de când era mică, este foarte vulnerabilă când vine vorba de aceste lucruri. Este o situație nefericită când ne gândim că aceste lucruri chiar se întâmplă în industrie. Este un lucru grav care poate dăuna imaginii companiei.”

YG Entertainment a oferit următoarea declarație:

După ce am analizat problema, confirmăm faptul că Lisa este o victimă a fraudei, executată de către fostul manager, „A.”

Conform dorințelor Lisei, de a soluționa această problemă pe cale amiabilă și întrucât fostul manager era cineva în care Lisa avea încredere, „A” a rambursat o parte din sumă și a părăsit compania, după ce am găsit un plan de a rambursa restul sumei.

Ne plecăm capul și ne cerem scuze pentru îngrijorarea provocată fanilor care o apreciază pe Lisa.

Ne este rușine de comportamentul incorect al lui „A” și ne simțim responsabili pentru management și supraveghere. Luăm măsuri preventive pentru ca acest lucru să nu se mai repete.

Sursă

2 gânduri despre “YG Entertainment confirmă că fostul manager al Lisei din BLACKPINK i-a furat 800 de mii de dolari

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s