9 celebriţări k-pop care sunt dispreţuite de publicul coreean

E ceva uman ca la un moment dat vedetele coreene să comită câte o gafă în cariera lor, dar unele dintre ele depășesc orice limită cu faptele lor. Publicul coreean e foarte sensibil atunci când vine vorba de greșelile acestora, mai ales dacă fac ceva ce le poate pune capăt carierei. Iată mai jos câteva celebrități care sunt foarte urâte de publicul coreean pentru faptele lor din trecut.

1. Steve Yoo (Yoo Seung Jun)

Steve Yoo încă este criticat de publicul coreean pentru că a evitat serviciul militar obligatoriu în trecut. Acesta renunțat la cetățenia coreeană pentru cea americană chiar înainte de a se înrola. Lucrul ăsta a provocat un val de critici şi ură din partea publicului, care l-a obligat pe Steve Yoo să părăsească Coreea de Sud. Guvernul sud-coreean a considerat că asta a fost un act de trădare a ţării (dezertare), astfel că a fost forțat să plece din țară și i-a fost interzis să mai revină.

2. Go Young Wook

Acesta a fost arestat în 2013 pentru hărțuirea sexuală și agresarea a trei minori în multe ocazii diferite. El a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare. După eliberarea sa în 2015, i-a fost interzisă apariţia în toate canalele de televiziune. Iar toate acestea au făcut ca publicul sud-coreean să fie dezgustat de el și speră că nu îl vor mai vedea niciodată.

3. MC Mong

MC Mong este o altă celebritate a cărei carieră s-a distrus din cauza că a încercat să evite serviciul militar. În 2010, acesta a fost acuzat că și-a făcut o intervenție în mod intenționat la dantură. Acesta a încercat să explice că a trebuit să-şi scoată dinţii pentru nu că au fost îngrijiți cum trebuie, dar publicul sud-coreean a afirmat că declarațiile lui sunt minciuni. Cu toate acestea, MC Mong a fost absolvit de aceste acuzații, dar găsit vinovat de întârzierea deliberată a înrolării sale. Publicul sud-coreean îl critică în continuare pentru acțiunile sale, iar ultima dată când a fost văzut în public a primit critici dure.

4. Yang Hyun Suk

Yang Hyun Suk a fost cândva una dintre cele mai importante vedete din Coreea de Sud, deoarece a fost șeful YG Entertainment. El a început să obțină o reputație proastă atunci când minţea mereu despre planurile de revenire a artiștilor săi și despre modul în care rareori împărtășea noutăți cu fanii. În ultimele luni, Yang Hyun Suk a fost acuzat de multiple infracțiuni, printre care implicare sa în jocuri de noroc ilegale, amenințarea martorului în cazul lui B.I, spălare bani, etc.

5. Seungri, Jung Joon Young, Choi Jong Hoon, Yong Junhyung şi Lee Jonghyun

Toate aceste celebrități de mai jos sunt acum disprețuite de publicul general coreean pentru actele lor de dare de mită, filmări ilegale, agresiune sexuală și distribuire ilegală de conținut neadecvat.

Seungri s-a confruntat cu multe acuzații anul trecut, una dintre ele fiind implicarea sa în medierea prostituției.

Tot anul trecut, s-a dezvăluit că Jung Joon Young a agresat sexual femei în stare de ebrietate, le-a filmat ilegal și a distribuit aceste videoclipuri într-un chat în care erau foarte multe vedete cunoscute implicate. Toate acestea au fost făcute fără acordul femeilor, iar Jung Joon Young a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare. Choi Jong Hoon, fostul membru FT Island, a fost în chat-ul controversat și fost prins că a distribuit acele videoclipuri ilegale. În prezent își îndeplineşte condamnarea.

Yong Junhyung este o altă celebritate care a făcut parte din chat-ul controversat. Inițial, acesta a negat zvonurile, dar poliția a găsit ulterior dovezi că este implicat.

Lee Jonghyun, fostul membru CNBLUE, a făcut parte şi el din acest chat. De asemenea, s-a dezvăluit că ar fi făcut schimb de mesaje scandaloase cu Jung Joon Young.

Sursa: koreaboo

Un gând despre „9 celebriţări k-pop care sunt dispreţuite de publicul coreean

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s