Ji Chang Wook despre motivul pentru care joacă în “Backstreet Rookie”

Ji Chang Wook a vorbit despre ultimul său proiect tv, “Backstreet Rookie”.

“Backstreet Rookie” se bazează pe un webtoon de succes și va spune povestea de dragoste dintre șeful chipeș al unui magazin alimentar Choi Dae Hyun (Ji Chang Wook) și angajata part-time excentrică Jung Saet Byul (Kim Yoo Jung). Serialul va fi regizat de  Lee Myung Woo, care anterior a condus  filmările de la “The Fiery Priest.”

Întrebat de ce a ales să joace în dramă, Ji Chang Wook a explicat: „Am vrut să lucrez cu regizorul Lee Myung Woo și am fost atras de atmosfera specială a magazinului alimentar. Am vrut să fac o treabă bună în a ilustra modul în care Dae Hyun își petrece tinerețea în magazin și am bănuit că va fi distractiv să construiesc personajul Dae Hyun.”

Personajul său Choi Dae Hyun este un om obișnuit, cu o slujbă obișnuită, care este întotdeauna îmbrăcat casual. În fiecare zi, el își poartă vesta albastră, care este uniforma magazinului său.

Ji Chang Wook l-a descris pe Choi Dae Hyun ca fiind un personaj onest și al harnic. El a adăugat: „Este foarte pur atât în ceea ce privește munca, cât și dragostea și, deși poate fi frustrant uneori din cauza nehotărârii sale, el are o parte drăguță.”

Actorul a mai explicat de ce magazinul alimentar este un loc interesant. Filiala magazinului Jongno Shinsung este „ca farul cartierului”, a precizat el: „Așteaptă oamenii cu luminile aprinse timp de 24 de ore și devine un loc în care oamenii care au nevoie de ceva pot găsi pace. Cred că cea mai bună caracteristică a magazinului nostru este familiaritatea lui.”

“Backstreet Rookie” va fi difuzat în luna iunie, după încheierea serialului “The King: Eternal Monarch.”

Îi puteți urmări ultimul teaser aici. 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s