JYP Ent. oferă o declarație cu privire la acuzațiile de plagiat în legătură cu „More & More” de la TWICE

JYP Releases Statement On Set Piece From TWICE’s “MORE & MORE” MV Resembling Existing Artwork

JYP Entertainment a lansat o declarație oficială cu privire la acuzațiile de plagiat făcute de in artist, când a văzut că una dintre instalațiile sale a fost reprodusă în videoclipul „More & More” de la TWICE.

În data de 3 iunie, JYP Entertainment a lansat următoarea declarație: „În această dimineață, am aflat că unul dintre obiectele de pe platourile de filmare pentru clipul „More & More” se aseamănă cu o lucrare existentă deja. Am contactat compania ce a produs videoclipul și i-am cerut să discute cu autorul lucrării originale pentru a soluționa situația.”

Agenția a continuat: „Din moment ce compania este responsabilă de lansarea lucrărilor artiștilor săi, ne vom îmbunătăți procesul de verificare, astfel încât astfel de lucruri să nu se mai întâmple.”

Recent, Davis McCarty a distribuit pe Facebook o fotografie cu o instalație sub forma unei arcade colorate pe care a creat-o în 2018 și a comparat-o cu obiectul pe care îl vedem în videoclipul „More & More”, susținând că e vorba de un act de plagiere. Ulterior, acesta a șters postarea.

sursă

2 gânduri despre “JYP Ent. oferă o declarație cu privire la acuzațiile de plagiat în legătură cu „More & More” de la TWICE

  1. Um…..dintre toate lucrurile care puteau fi trecute in categoria „E pursi simplu intamplare ca seamana”, chestia asta, statuia asta, arcada ce e, nu stiu la cate persoane le trece prin cap sa o faca…..Adica e fix aceeasi structura, doar ca „tepi’ sunt mai mici la TWICE, pe varianta mai schimba putin sa nu se vada ca ai copiat de la mine.

    Apreciază

  2. Pingback: [CCC] JYP Ent. oferă o declarație cu privire la acuzațiile de plagiat primite de trupa TWICE | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s