EVERGLOW pune la cale un nou comeback?

Se pare că fetele din EVERGLOW se pregătesc de o nouă revenire, cel puțin asta susțin cele mai proaspete zvonuri de pe internet.

Recent, pe Twitter au apărut mai multe informații cu privire la următorul proiect muzical al grupului de la agenția Yuehua Entertainment. Se spune că EVERGLOW a lucrat la producerea unui nou mini-album, iar apariția lui va avea loc undeva pe la mijlocul lunii iulie. De asemenea, s-a dezvăluit că videoclipul melodiei principale a fost deja filmat, iar la moment se pun la punct ultimele detalii cu privire la comeback.

Din păcate, reprezentanții de la Yuehua Entertainment nu au confirmat aceste informații, totul rămânând la nivel de zvon.

Reamintim, cea mai recentă revenire a fetelor a avut loc în luna februarie a acestui an, atunci când a apărut melodia principală „Dun Dun”. De menționat e faptul că EVERGLOW are unul dintre cele mai așteptate comeback-uri din acest an, fetele impresionând publicul, în mod special pe cel internațional, cu conceptele puternice și muzica interesantă.

Așteptați revenirea lui EVERGLOW?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s