Concurenţii de la „Road To Kingdom” interpretează melodii de la BLACKPINK, GOT7, Sunmi şi alţii + cine a câştigat noua rundă

Concursantes de “Road To Kingdom” hacen covers de BLACKPINK, GOT7, Sunmi y más + Se revela al ganador de la misión colaboración

Cea de-a treia rundă din „Road To Kingdom” continuă cu colaborări impresionante!

Pe 4 iunie, emisiunea de pe Mnet a dezvăluit cele două evoluţii de la echipele rămase, după ce săptămâna trecută trupele TOO și VERIVERY au colaborat pentru coverul piesei „ON” de la BTS.

PENTAGON și ONF, cea de-a două echipă formată, au decis să urce pe scenă interpretând piesa „Kill This Love” de la BLACKPINK. Liderul Hui (Pentagon) a împărtășit presiunea pe care a simţit-o și a spus: „Aceasta este o melodie la care am făcut multe aranjamente și cred că, din moment ce PENTAGON și ONF vor lucra împreună, va trebui să arătăm o nouă latură.” Iar atunci când a dezvăluit noua variantă a melodiei cu restul colegilor săi, atât membrii PENTAGON cât și membrii ONF au fost foarte mulțumiți și au spus: „Este ca și cum ai fi scris un film.”

Hui a spus mai târziu: „Suntem foarte norocoși să lucrăm cu ONF și ar fi minunat dacă am putea fi primii”.

The Boyz și ONEUS, ultima echipă, au interpretat propria versiunea a piesei „Heroine” de la Sunmi. Au ales acest cântec cu scopul de a arăta o imagine diferită. Sangyeon din The Boyz a comentat că au vrut să facă o prestaţie emoționantă, concentrată mai mult pe voce decât pe dans.

Titlul piesei în coreeană este un cuvânt folosit pentru „personaj principal” sau „vedetă”, iar cele două trupe au interpretat o evoluție impresionantă bazată pe viaţa de zi cu zi a idolilor k-pop. ONEUS și The Boyz au spus: „Credem că a fost o evoluție ceva dincolo de o competiție și ne-am transformat echipele în staruri.”

Apoi, clasamentul a fost anunțat, câștigătorul primind 5.000 de puncte. PENTAGON și ONF au ieşit pe primul loc! Kino din PENTAGON a plâns după ce au fost anunțate rezultatele. „Nu am fost niciodată primii de la debutul nostru, așa că este o ușurare să luăm primul loc aici. Cred că și fanii noștri vor fi fericiți.”

VERIVERY și TOO s-au clasat pe locul doi, iar The Boyz și ONEUS pe al treilea. Ce-a de-a treia rundă a avut două părţi (prima fiind colaborările), iar pozițiile au fost următoarele:

 1. ONF
 2. PENTAGON
 3. The Boyz
 4. VERIVERY
 5. TOO
 6. ONEUS

Grupurile au îndeplinit apoi cea de-a două parte, în care constă într-o misiune numită „Your Song”, unde fiecare grup a interpretat o melodie aleasă de partenerul de grup în lupta de colaborare. ONEUS a fost prima care a completat provocarea cu „Be Mine” de la INFINITE.

 

TOO a continuat cu piesa „Hard Carry” de la GOT7, iar băieţii de la JYP Entertainment au apărut în emisiune pentru a le oferi sfaturi.

Episodul s-a încheiat cu evoluţia trupei ONF pe melodia “It’s Raining” de la Rain.

Sursa: soompi.es

4 gânduri despre „Concurenţii de la „Road To Kingdom” interpretează melodii de la BLACKPINK, GOT7, Sunmi şi alţii + cine a câştigat noua rundă

 1. Dumi

  Pentagon si ONF au avut conceptul interesant. La The Boyz si ONEUS mi-a placut cum au cântat, nu a fost asa exploziv dar a fost frumoasa ideea si mi se pare ca chimia dintre cele două grupe au realizat-o cel mai bine. Nu le-aș fi dat ultimul loc la runda asta… La VeriVery si TOO au dansat bine si s-au sincronizat, cum au fost si destul de multi le-a iesit fain.
  La noua runda dintre performanțele de data asta, au fost faine toate, dar mi-a plăcut mult conceptul de la ONEUS.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Sully

  Pentagon si ONF sunt singuri care au cantat si au dansat minunat.
  Sunt fana Pentagon si as vrea ca ei sa castige! Daca nu cred ca Hui VA izbucni in lacrimi…Hui este bias ul meu ..Ei poate sa danseze PE piese cum ar fi Monster de la EXO, Obsession de la EXO , Moonwalk de la WayV, Desire de la ATZ,Kick it de la NCT ,etc
  Le tin pumnii sa castige!!Bafta Pentagon!!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s