“The King: Eternal Monarch” creşte în rating, iar “King Maker: The Change of Destiny” stabileşte un nou record

Las calificaciones de audiencia de “The King: Eternal Monarch” se elevan antes de su final + “King Maker: The Change of Destiny” sube a un nuevo récord histórico

K-drama de pe SBS se îndreaptă spre final!

Pe 6 iunie, penultimul episod al dramei romantice a înregistrat o creștere semnificativă faţă de noaptea precedentă. Potrivit portalului Nielsen Korea, „The King: Eternal Monarch” a obţinut un rating de audienţă de 5,9% și 8,1% pentru cele două părți ale sale.

Între timp, „King Maker: The Change of Destiny” de pe TV Chosun a continuat să atragă noi spectatori. Drama istorică a obținut un rating de 4,6% pe timp de noapte, stabilind un nou record personal.

„When My Love Blooms” de pe tvN s-a bucurat, de asemenea, de o creștere a audienței, obținând un rezultat de 4,1%, în timp ce „Team Bulldog: Off-Duty Investigation” de pe OCN a înregistrat un rating mediu de 2,3%.

În cele din urmă, „Once Again” de pe KBS 2TV a rămas cea mai urmărită dramă de sâmbătă și duminică noaptea, cu un rating de 23,7% și 28,5% pentru cele două părți ale sale.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s