Seung Hyub dezvăluie că a fost scutit de serviciul militar + grupul vorbește despre noul membru, Seo Dong Sung

Trupa N.Flying se pregătește de revenirea cu  “So, 通” într-un format nou, cu noul membru Seo Dong Sung, ex-HONEYST.

Înainte de lansarea noului album din 10 iunie, membrii N.Flying au vorbit despre  cel mai nou membru al lor, Seo Dong Sung. Lee Seung Hyub, liderul grupului, a anunțat, de asemenea, că a fost scutit de serviciul militar din cauza unei leziuni mai vechi și și-a împărtășit gândurile în această privință.

În ultimele luni, mai mulți  idoli născuți  între 1991 și 1995 s-au înrolat, printre care Kim Jin Woo și Lee Seung Hoon, din WINNER, Yook Sungjae și Hyunsik de la BTOB, Suho din EXO, U-Kwon din Block B și mulți alții.

Lee Seung Hyub s-a născut în 1992, așa că data înrolrii sale nu părea departe, dar tocmai a dezvăluit că a fost scutit de serviciul militar din cauza unei răni din trecut. Membrul N.Flying a vorbit despre scutire, spunând: „M-am gândit mult la care ar fi momentul cel mai bun moment pentru a dezvălui știrea. După ce am suferit o accidentare la picioare în 2014, am avut două intervenții chirurgicale, iar debutul meu a fost amânat și din cauza asta. La acea vreme, am fost reexaminat, după care am aflat că sunt scutit de armată. Drept urmare, nu sunt în stare să slujesc în armată.”

El a continuat: „Cu mult timp în urmă, un fan m-a întrebat în timpul unui fansign când ar urma să mă înrolez, așa că le-am spus că nu pot să mă duc din cauza unei accidentări, dar este prima dată când fac un oficial anunţ. În unele privințe, este un subiect sensibil și, gândindu-mă la modul în care vor primi fanii știrea, m-am gândit că nu ar trebui să mă grăbesc să dezvălui vestea dacă nu eram complet pregătit.”

Lee Seung Hyub a dezvăluit că, deoarece serviciul militar este un subiect sensibil, se simte vinovat că nu poate să își slujească țara: „Chiar și după operație, am problme. Chiar și acum, după ce evoluez și îmi dau dat toată energia pe scenă, piciorul meu este foarte inflamat. Dacă nu continuu să fac exerciții, simt durere chiar și în timpul treburilor de zi cu zi, așa că fac efort fizic în mod regulat. Îmi pare rău că nu sunt în stare să mă înrolez, iar inima mea este grea. „

N.Flying a vorbit și despre cel mai nou membru al lor. Grupul urmează să lanseze mini-albumul „So, 通” săptămâna aceasta, aceasta fiind prima lor revenire cu Seo Dong Sung, fost membru al HONEYST. Acesta a spus. „Am intrat în N.flying ca nou membru și sunt incredibil de fericit. Am auzit de la o mulțime de oameni că arăt fericit  în aceste zile. Acasă, sunt cel mai mare din cei trei frați și chiar m-am bucurat de viață ca cel mai tânăr membru al N.Flying. Membrii m-au tratat cu o mulțime de lucruri și au grijă de mine.”

El a adăugat: „Acestea sunt primele mele promoții cu grupul, așa că sunt emoționat și agitat, dar membrii mi-au oferit multe sfaturi și ponturi.”

Yoo Hoe Seung, care a fost cel mai tânăr membru  înainte ca Seo Dong Sung să se alăture grupului, a spus: „Mă bucur că nu mai sunt cel mai tânăr membru. După ce Dong Sung ni s-a alăturat, a lucrat foarte mult pentru a răspunde așteptărilor oamenilor. Are o dorință puternică de a învăța, așa că, fiind mai mare, vreau să-l învăț, iar echipa vrea să aibă grijă de el. Ne place să fim împreună, așa că ne înțelegem bine. ”

Venind din grupul HONEYST, format din patru membri, acum desființat, Seo Dong Sung a dezvăluit că s-a întrebat dacă este bine să se alăture unei trupe mai în vârstă și că la început nu putea să creadă vestea.

Lee Seung Hyub, liderul N.Flying, a spus: „Îl cunosc pe Dong Sung de aproximativ 10 ani. S-a aflat într-o situație în care putea să renunțe cu ușurință la meseria de basist. Este un tip bun și un basist bun și aveam nevoie de cineva ca el. Nu ne-am grăbit să găsim un basist și am spus agenției noastre că nu ne pasă dacă trece mult timp înainte să găsim pe cineva. Ne-am dorit doar pe cineva care să devină parte integrantă a echipei. Dar după ce l-am văzut pe Dong Sung, am simțit că se poate alătura grupului. Îi sunt recunoscător și sunt foarte fericit că face parte din N.Flying.”

 

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s