MONSTA X despre modul în care se iau deciziile în grup, “The King Of Mask Singer”, cine și de ce a dansat dezbrăcat în casă etc.

Trupa MONSTA X s-a oprit în timpul promoțiilor cu „FANTASIA” și pe la „Idol Radio”, unde au avut de povestit tot felul de lucruri despre viața lor de casă care stârnesc atenția publicului.

La emisiunea din 4 iunie a emisiunii „Idol Radio”, MONSTA X a pornit cu o evoluție puternică pe noua lor piesă de titlu „FANTASIA”. După aceea, Shownu a comentat: „Spun că aș putea să fac asta de cinci ori într-o emisiune, dar coregrafia este incredibil de grea. Nu știu dacă este din cauza faptului că sunt bătrân sau din alte motive. „

De asemenea, grupul a interpretat un colaj din fragmente ale cântecelor de succes MONSTA X și a fost obligat să facă un cover pentru „My House” de la 2 PM, după ce a ca urmare a unui număr uriaș de solicitări din partea fanilor.

I.M a interpretat, de asemenea, „FLOW”, o melodie secundară de pe cel mai recent album al lor „FANTASIA X.” El a ales-o ca piesa cu care a empatizat cel mai mut în timp ce participa la producția albumului lor, împărtășind: „Deoarece viața nu este ușoară, sunt de părere că uneori trebuie doar să mergi cu valul.”

MONSTA X a vorbit și despre viața lor din apartament, unde Kihyun are propria cameră, I.M și Minhyuk împărtășesc o cameră, iar Shownu, Hyungwon și Joohoney stau toți trei într-o altă cameră.

Kihyun a explicat de ce este singurul care are camera lui, spunând: „Am jucat piatră, hârtie, foarfecă (tragere la sorți). Decidem totul cu asta ” Deși are propriul spațiu, grupul a dezvăluit că în realitate camera lui este mică, în timp ce camera lui Shownu, Hyungwon și a lui Joohoney are un dulap și o baie.

Întrebați despre povești amuzante recente din casa lor, Joohoney a împărtășit: „Nu cu mult timp în urmă, tocmai terminasem munca, iar când ești obosit, uneori îți vine să te dezlănțui. Shownu, Hyungwon și cu mine ne-am eliberat. Nici măcar cu lenjerie pe noi, am dansat în sufragerie. ”

Young K din DAY6 a întrebat: „De vreme ce toți aveți corpuri frumoase, care membru se plimbă cel mai des dezbrăcat prin casă?„ Kihyun a răspuns: „Cea mai mare frecvență este la I.M. Și-ar putea scoate hainele chiar înainte de a merge la duș, dar le scoate mai devreme cu o jumătate de oră și așteaptă. În fața băii.„

Fără să se deranjeze să mai explice, I.M a acceptat răspunsul cu nonșalanță, făcându-i pe toți să râdă.

Joohoney, care a apărut recent la „The King of Mask Singer”, a vorbit despre experiența sa de a cânta în emisiune. El a spus: „Am fost atât de agitat. În astfel de zile, nu dorm bine. Nu puteam dormi.”

Young K l-a complimentat pe rapper pentru abilitățile sale de a cânta și a întrebat cărui membru i-ar recomanda să participe la spectacol. Joohoney l-a ales pe Minhyuk, care a împărtășit că va încerca, arătând un scurt cover din DAY6.

Având în vedere relația de prietenie dintre MONSTA X și gazdele Young K și Youngjae de la GOT7, I.M a comentat în glumă: „Va trebui să mă gândesc de două ori dacă să mai apar data viitoare  la „Idol Radio”.”

Episodul întreg îl puteți urmări aici.

Sursa

2 gânduri despre „MONSTA X despre modul în care se iau deciziile în grup, “The King Of Mask Singer”, cine și de ce a dansat dezbrăcat în casă etc.

 1. Joopreme

  Pana la urma Kihyun a scăpat și de cei dezordonati și de cei ce sforaie🤭 mi-aș dori ca Honey sa scoată studio vers. a piesei de la KOMS 😍 a cântat super👍🏻As vrea sa ii zic lui Shownu ca la varsta sa nu este bătrân, abia atunci începe adevărata viață;) coregrafia este foarte energică și este grea. Bai 🤣🤣 mii imaginez dansand în fundul gol prin casa 🤣🤣🤣 morrrr 🤣🤣

  Apreciază

  Răspunde
  1. youabby

   Da,da si pe mine m-a amuzat faza asta,plus ce face IM inainte sa intre la dus!😂
   Imi place minialbumul lor iar coregrafia de la Fantasia e wow!!
   De vocea lui Kihyun nu mai zic,m-a facut sa caut dupa el,iar coverul cu Believer,l-am pus pe repeat😊
   Succes Monsta X!

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s