„Road to Kingdom” se îndreaptă spre final, iar un nou grup a fost eliminat

“Road to Kingdom” elimina a otro grupo antes de la final + Presentan covers de MONSTA X, MAMAMOO y VIXX

Emisiunea va ajunge la final săptămâna viitoare, iar un alt grup a fost eliminat.

În episodul din 11 iunie din „Road to Kingdom”, cea de-a treia rundă a continuat cu echipele rămase pe tema „Your Song”. Trupele au primit sarcina de a interpreta piese alese de partenerii lor de colaborare, iar primele trupe care au început această misiune în episodul trecut au fost TOO, ONF și ONEUS.

Episodul din această săptămână a început cu evoluţia trupei PENTAGON pe melodia „Follow” de la MONSTA X, uimind cu conceptul și aranjamentul tip faraon creat de liderul Hui şi coregrafia de Kino.

VERIVERY a cântat piesa „gogobebe” de la MAMAMOO și a decis să prezinte un concept tip „Aladin”.

The Boyz a încheiat misiunea cu o nouă versiune a melodiei „Shangri-La” de la VIXX. Kevin a creat povestea, în timp ce Sangyeon a adăugat ideea pentru „Moonlight” şi Q a creat coregrafia.

Emisiunea apoi a anunțat clasamentul, iar cu voturile combinate din prima, a doua şi a treia rundă, ONF a ocupat locul întâi!

Wyatt a izbucnit în lacrimi și a spus: „Ne simțim un pic ciudat. Nu ne-am imaginat niciodată în viața noastră că vom ajunge pe primul loc. Melodiile noastre nu au ajuns nici măcar în topurile muzicale”.

J-Us a comentat că a fost prima dată în cei trei ani de la debut când au ajuns pe primul loc. El a spus: „Nu cred asta, am rămas şocat”. Hyojin a comentat: „Am simțit că am fost recunoscuți pentru că suntem buni pe scenă. Sunt foarte fericit.”

Lista cu pozițiile concurenților este următoarea:

1. ONF
2. The Boyz
3. PENTAGON
4. VERIVERY
5. ONEUS
6. TOO

TOO a ajuns pe ultimul loc, aşa că a fost trimisă acasă, devenind al doilea grup (după Golden Child) eliminat din emisiune.

Jisu din TOO spus: „Deși această situaţie este tristă, cred că am avut multe de învățat de la seniorii noştri, așa că a fost ceva semnificativ pentru noi. Dacă vom avea din nou o ocazie aşa de bună în viitor, vom munci din greu. Vă mulțumesc.”

Chan a început să plângă când a spus: „Vreau să le spun membrilor că au muncit foarte mult. Vreau să le spun că sunt, de asemenea, mândru că fac parte din grup.”

Trupele ONF, The Boyz, PENTAGON, VERIVERY și ONEUS vor trebui să continue competiţia într-o misiune live. Competiția live va conta 35.000 de puncte, iar voturile se vor conta în felul următor: 70% – fanii din ţară și 30% – fanii internaționali prin intermediul aplicației Whosfan.

Câștigătorul final va fi decis combinând voturile finale din misiunea live cu: scorurile acumulate din rundele anterioare, vizualizările acumulate la clipurile de pe Mnet pe YouTube și Naver TV și scorul digital de pe Hanteo cu melodia de „revenire” a fiecărui grup care va fi lansată pe 12 iunie.

Participanții concursului „Road to Kingdom” la moment se luptă pentru a se alătura următorului show „Kingdom”. Se ştie că doar două grupuri de la „Road to Kingdom” pot merge la „Kingdom”.

Pe lângă câștigătorul final al emisiunii, un alt grup se poate alătură programului „Kingdom”, deoarece echipa cu cel mai mare scor din final va fi invitată să concureze în emisiune. Dar dacă se întâmplă ca grupul care a avut cel mai mare scor acumulat din toate rundele să iasă și primul în finală, doar un grup va participa la „Kingdom”.

Finala „Road to Kingdom” va avea loc pe 18 iunie.

Sursa: soompi.es

Un gând despre „„Road to Kingdom” se îndreaptă spre final, iar un nou grup a fost eliminat

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s