S-a născut grupul de prietene idoli ‘Egg Yolk’

În industrie a mai apărut un grup de fete idoli. Descoperiți mai jos cine face parte din el.

Moon Byul din MAMAMOO, Seulgi din Red Velvet, Hyojung din Oh My Girl și Naeun din APRIL au dezvăluit recent că sunt prietene foarte bune. Cea care a făcut mărturisirea acesta în legătură cu grupul lor de prietene a fost Moon Byul. În timpul unui Vlive, ea a povestit că gașca lor de prietene se numește „Egg Yolk” (gălbenuș de ou).

Fanii au fost surprinși de diversitatea grupului, având în vedere diferența de vârstă dintre fete: Moon Byul s-a născut în 1992, Seulgi și Hyojung în 1994, iar Naeun în 1999.

Moon Byul a explicat că la început era apropiată doar de Seulgi, până când aceasta i-a prezentat-o pe Hyojung, cele două fiind deja apropiate, datorită faptului că sunt de aceeași vârstă. Apoi Moon Byul a început să caute personal încă o persoană―pentru că i-a plăcut ca grupul lor de prietene să aibă un număr par de membre―iar în final Naeun a fost adăugată ca maknae (cel mai tânăr membru) al grupului.

Cele patru fete se susțin reciproc la comeback-uri, promovându-și reciproc muzica pe Instagram și adăugând comentarii drăguțe.

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s