Top 10 melodii k-pop care sunt perfecte să le asculţi vara

Koko Bop GIF - KokoBop - Discover & Share GIFs

Ne apropiem cu paşi rapizi de acele zilele călduroase, iar cu această ocazie am pregătit un clasament cu cele mai bune melodii din lumea k-pop (după părerea mea) care merită să fie ascultate în această perioadă.

Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri: soarele străluceşte pe cer mereu, purtăm haine subțiri şi foarte comode, bem foarte multă limonadă şi sucuri, stăm la soare, lenevim, ascultăm muzică, mergem la mare, ieşim mai des cu prietenii, etc. Eu personal iubesc vara.

Dar, acest sezon călduros nu trece aşa uşor fără să ascult muzică k-pop. Iată mai jos un clasament cu cele vesele cântece k-pop de vară:

Voi începe întâi să menţionez câteva melodii de la trupele mixte.

  1. KARD – Hola Hola (2017), Ride on the Wind (2018) & Bomb Bomb (2019)

  2. AKMU – Dinosaur (2017) & Give Love (2014)

Melodii de la artiştii solo

Majoritatea pieselor au fost lansate în timpul verii, ceea ce le fac perfecte pentru a fi ascultate în acest anotimp călduros. Voi începe întâi să menționez câteva piese care deşi nu au intrat în top de mai jos merită să fie ascultate:

„That Girl” de la Peniel, „Way Back Home” de la SHAUN, „Down” de la Jessi, „Birthday” de la Somi şi „See Sea” de la Hyolyn.

10) „Bubble Pop!” de la HyunA

Hitul artistei sexy a fost lansat în luna iulie a anului 2011 şi este considerat unul dintre cele mai bune cântecele de la aceasta lansate până acum.

9) „Lonely” de la Kanto ft. Eddy Kim

Acest cântec a fost publicat în vara anului 2016, iar atunci când se apropie sezonul cald nu uit să o ascult.

8) „Sober” de la HYO

Membra din celebrul grup de fete de la SM EntertainmentGirls’ Generation / SNSD, a lansat această piesă în vara anului 2018.

7) „Sixteen” de la Samuel ft. Changmo

Idolul masculin a debutat cu acest cântec în luna august 2017 şi cred că merită să fie ascultat în perioada călduroasă.

6) „I Love You” de la Bobby

Membrul din iKON şi-a făcut debutul în 2017 şi chiar dacă piesa a fost lansată în septembrie, consider că este un cântec perfect pentru vară, mai ales că aceasta a ales să ne arată vocea lui grozavă.

5) „Drive”, „My Last”, „Me Like Yuh”, „Yatch” & „Joah” de la Jay Park

Jay Park este unul dintre artiştii mei solo preferaţi care o grămadă de melodii grozave. Printre ele se află următoarele piese ce se potrivesc perfect cu vara: Drive şi Me Like Yuh au fost lansate în 2016, My Last în 2015, Joah în 2013 şi Yatch în vara lui 2017.

4) „Boys and Girls” de la Zico

Zico se întoarce spre finalul anului cu o piesă care este mult mai potrivită să fie ascultă vara.

3) „Gashina” de la Sunmi

Această piesă a fost lansată în vara anului 2017 şi la scurt timp a devenit un mare hit al anului.

2) „Why” de la Taeyeon

Îmi place la nebunie această melodie care mi-a încântat vara anului 2016.

1) „Move” de la Taemin

Piesa mea preferată de vară zilele acestea este „Move”. Cu toate că a fost această melodia lansată în octombrie 2017, consider că merge perfect cu sezonul cald, iar scenele cu acesta sunt daebak WOW.

Melodii de la trupe de băieţi

Continui topul cu piese de la trupele masculine. Mai jos am realizat un top cu 10 melodii, pe care mi-a fost sincer foarte greu să le aleg. Voi începe întâi cu câteva piese care merită menționate:

„DNA” de la BTS, „Just Right” de la GOT7, „Bad” de la INFINITE, „My House” de la 2PM, „Her” de la Block B, „HOW R U TODAY” de la N.Flying, „Humph” & „Shine” de la Pentagon, „Don’t Wanna Cry”, „My My” & „Oh My” de la Seventeen şi „Summer Nights Dream” de la FT Island.

10) „Honeymoon” de la B.A.P

Băieţii din B.A.P au revenit cu această piesă genială – „Honeymoon” în anul 2017.

9) „View” de la SHINee

Ador melodia, videoclipul, coregrafia… e una din melodiile mele preferate de vară.

8) „One More Time”, „MAMACITA” & „Lo Siento” de la Super Junior

Cred că acele sunete latine fac farmecul pieselor şi le fac perfecte de a fi ascultate vara. „One More Time” în colaborare cu Reik a surprins publicul în 2018, iar „Lo Siento” a fost lansată în primăvara aceluiași an. Şi îmi place mai mult varianta melodiei cu membrele din KARD. Şi despre „MAMACITA”…. cel care a produs-o e un geniu, mi se pare o piesă super bună.

7) „Sober”, „We Like 2 Party” & „Let’s Not Fall In Love” de la Big Bang

De la nefericitul eveniment cu Seungri, fostul membrul al trupei, nu am mai ascultat melodii şi chiar le-am şters din telefon. Chiar îmi pare rău, că din cauza lui nu mai pot asculte cântecele de la ei. Totuşi, nu pot uita momentele când au lansat aceste piese în 2015.

6) „Solo Day” de la B1A4

Ce dor îmi este de piesele de la acest grup talentat. Una dintre piesele mele favorite de la băieţi, este cea pe care au lansat-o în vara anului 2014 – „Solo Day”.

5) „Give Me More” & „Señorita” de la VAV

Cântecele de la aceşti băieţi sunt grozave şi cred că merită să fie asculte în această vară. „Give Me More” a făcut senzaţie anul trecut, iar „Señorita” a apărut în anul 2018.

4) „O Sole Mio” & „Mamma Mia” de la SF9

„O Sole Mio” a apărut undeva prin 2017, fiind prima melodia de la băieţi care mi-a plăcut foarte mult şi despre care cred că ar fi potrivită pentru vară. După, nu am pierdut nicio revenire de la ei. Iar „Mamma Mia”, cu toate că a fost lansată în februarie 2018, are un vibe ce mi se pare că ar merge ascultată în sezonul cald.

3) „Really Really”, „Island”, „Love Me Love Me”, „Everyday” & „Ah Yeah” de la WINNER

WINNER – o trupă care are o mulţime de melodii care merită să fie ascultate în această vară. „Really Really”, „Island” şi „Love Me Love Me” au cucerit anul 2017, iar „Everyday” a apărut în aprilie 2018. De asemenea, „Ah Yeah” a cucerit publicul anul trecut în luna mai.

2) „Wave” de la ATEEZ

Am devenit mare fană ATEEZ de la debutul şi am descoperit multe melodii geniale de la băieţi. Iar anul trecut, atunci când au lansat „WAVE” – am ascultat într-una melodia şi tot repetam „HAKUNA MATATA YA”.

1) „Ko Ko Bop” de la EXO

Shimmie shimmie ko ko bop – mi s-a părut un adevărat hit al anului 2017 şi chiar am ales-o ca melodia mea preferată din 2017. Ce dor îmi este de o revenire din partea băieţilor… Dar o să mă mulţumesc de moment cu cele pe care le au deja şi voi aştepta să se întoarcă cât mai curând pe scena muzicii k-pop.

Melodiile de trupe de fete

Şi grupurile feminine au melodii superbe perfecte pentru vară. Şi la fel ca şi în celelalte clasamente voi menționa câteva piese:

„Very Very Very” de la I.O.I, „Good Luck”, „Heart Attack” & „Bingle Bangle” de la AOA, „Remember” de la Apink, „Hot Summer” de la f(x), „Why So Lonely” de la Wonder Girls, „Yoohoo” de la SECRET  şi „Latata” de la (G)I-DLE.

10) „Falling In Love” & „Do You Love Me” de la 2NE1

Aceste minunate piese de la fetele din 2NE1 au fost lansate în perioada verii în anul 2013. Iar, „Do You Love Me” a fost prima melodie ascultată de la fete.

9) „Cheer Up” & „More & More” de la TWICE

Deşi a fost lansată în luna aprilie a anului 2016, mi se pare perfectă să fie ascultă pe perioada verii. Şi mereu mi se întâmpla ca la primele ascultări să nu-mi placă. Încă mai sunt unele părţi care mă deranjează la „More & More”, dar începutul şi refrenul sunt chiar foarte atrăgătoare.

8) „Me Gustas Tu” & „Fever” de la GFRIEND

Piesa „Me Gustas Tu” a apărut în vara anului 2015, iar „Fever” a fost lansată anul trecută. Știu că au mai lansat piese de vară, dar acestea îmi plac cel mai mult.

7) „I Swear”, „Touch My Body”, „Shake It”, „Loving U” & „I Like That” de la SISTAR

Reginele verii, aşa cum erau numite membrele SISTAR, au o mulţime de melodii perfecte pentru vară. „Loving U” este un cântec de vară din anul 2012, „I Swear” şi „Touch My Body” au apărut în 2014, „Shake It” în vara lui 2016, iar „I Like That” a fost ultima melodie de vară de la fete lansată în 2016.

6) „Want You To Say” de la Playback

Fetele au debutat în luna iunie a anului 2015, iar doi ani mai târziu au revenit cu această melodie perfectă pentru acest sezon.

5) „Party” & „Holiday” de la SNSD

Două melodii pe care le iubesc enorm, nu există vară fără ele. „Party” a fost lansată în vara anului 2015, iar „Holiday” a apărut doi ani mai târziu, în 2017.

4) „Egotistic” & „Starry Night” de la MAMAMOO

„Egotistic” a apărut în anul 2018, fiind una dintre melodiile mele preferate de la fete. Cu toate cu „Starry Night” a fost lansată în luna martie 2018, mi se pare că potriveşte perfect cu sezonul călduros.

3) „As If It’s Your Last” & „DDU-DU DDU-DU” de la Black Pink

Wuuu! BLACKPINK in Your Area! Celebrul grup de la YG Entertainment deţine după părerea mea două melodii geniale care au fost lansate în perioada verii şi sunt perfecte pentru a le asculta. „As If It’s Your Last” a apărut pe 22 iunie 2017, devenind la scurt timp un mare hit al verii, iar „DDU-DU DDU-DU” a fost lansată în vara anului 2018.

2) „Nonstop”, „A-ing” & „Bungee” (Fall in Love) de la Oh My Girl

Încă de la primele secunde din „Nonstop” mi-am spus „e perfectă pentru această perioadă călduroasă”. Melodia a fost lansată la sfârşitul lunii aprilie, iar la moment e cea mai urmărită piesă de la fete pe Youtube. „A-ing” a fost dezvăluită pe 31 iulie 2016 în colaborare cu SkullHaha și parcă e un remake al unei melodii cunoscute.

1) „Red Flavor” de la Red Velvet

Îmi aduc aminte atunci când a ieşit acest cântec în 2017, nu încetam să-l pun peste tot în casă. Iar o vară fără această melodie la mine nu există. Mi se pare una dintre cele mai bune piese de la fete. Ppa-ppa-ppalgan mat, gunggeumhae honey!

Şi voi? Ce piese credeţi că sunt perfecte pentru vară?

3 gânduri despre „Top 10 melodii k-pop care sunt perfecte să le asculţi vara

  1. mariah

    Citisem titlul articolului și imediat mă duse gândul la View de la Shinee și Falling in Love de al 2ne1😁 mă bucur că sunt în listă 🤗

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s