Un angajat SBS a fost auzit spunând că TWICE cântă prost? – SBS oferă o declarație

SBS Clarifies Controversy Over TWICE’s “Inkigayo” Encore Fancam

Scandal la SBS după ce se presupune că un angajat a fost auzit spunând că trupa TWICE nu poate cânta.

În data de 14 iunie, TWICE a luat al cincilea premiu muzical cu melodia „More & More” la „Inkigayo” de pe SBS. După cum ne-am obișnuit, SBS a publicat mai târziu un fancam cu prestația bis a fetelor.

Totuși, al scurt timp, clipul a stârnit o controversă, după ce niște fani au susținut că au auzit un membru SBS vorbind despre TWICE la finalul înregistrării. Cu toate că se aude clar vocea unui bărbat, încă sunt dezbateri cu privire la ce a spus acesta – deși, zvonurile susțin că respectivul bărbat a spus „wow, chiar cântă prost”.

Fanii au cerut explicații și scuze de la SBS, iar canalul de difuzare a lansat o declarație oficială și un video prin care explică faptul că a fost o neînțelegere. Conform companiei TV, vocea din înregistrare nu este a unui membru din personal, ci e un audio dintr-o reclamă ce a început a fi difuzată după „Inkigayo”.

Din moment ce fancamul ne prezintă întreaga prestație bis a câștigătorului de la „Inkigayo”, printre care și o parte din secvențele care se difuzează la TV, SBS a dezvăluit un al doilea video, arătând cum vocea masculină ce a cauzat controversa se potrivește cu reclama ce era difuzată în paralel cu prestația bis a lui TWICE. Potrivit SBS, din moment ce reclama putea fi auzită prin sistemul PA, sunetul s-a auzit și în fancamul de la TWICE.

Mai mult de atât, noul video dezvăluit ne arată că vorbele care s-au auzit erau de fapt: „Completând imaginea mea intelectuală” și nu „wow, chiar cântă prost”.

Vedeți mai jos întreaga declarație de la SBS:

Clarificare cu privire la audioul controversat.

Le mulțumim tuturor ce susțin SBS K-Pop.

Au fost speculații că un membru din echipa SBS K-pop a criticat prestația de astăzi a trupei TWICE, așa că dorim să clarificăm subiectul.
Pentru a ajunge direct la problemă, a fost o simplă coincidență, dar vrem să ne cerem scuze pentru că am creat neînțelegerea, postând acel video fără a scoate sunetele de pe fundal.

În primul rând, pentru a clarifica circumstanțele prin care respectiva secvență audio a ajuns în fancam, vom explica cum decurg prestațiile live de la „Inkigayo”.

Din moment ce este o transmisiune live, nu putem prezice cu exactitate când se va termina spectacolul, așa că rezervăm mai mult timp pentru prestația bis de la final. Din moment ce aceasta prestație este și o oportunitatea pentru artiști de a comunica cu fanii lor, aceștia cântă liberi și relaxați piesa lor, însă noi nu difuzăm la TV întreaga evoluție. Pe la mijlocul piesei, începem să difuzăm următoarea secvență și după asta, publicitatea.

Drept rezultat, angajații „Inkigayo” continuă să monitorizeze ce este difuzat pe SBS prin intermediul reclamelor și tot așa până la următoarea emisiune.
Prin urmare, chiar dacă artistul și-a încheiat prestația și a ieșit de pe scenă, sunetul „live” continuă a fi difuzat prin intermediul sistemului PA, astfel încât angajații să înțeleagă că transmisiunea live nu s-a încheiat încă.

Persoanele care au fost prezente la înregistrările live au văzut destul de des că, cu aproximativ 10 minute înainte de începerea prestațiilor, începem să transmitem un audio și video cu ce este difuzat la moment la TV.

Acum că am explicat situația de pe fundal, vom clarifica videoul controversat. Vorbele din audio nu sunt ale unui angajat SBS, ci e un audio dintr-o reclamă ce a fost difuzată după „Inkigayo”.

Cuvintele ce au cauzat o neînțelegere au fost de fapt „Completând imaginea mea intelectuală”.

Imediat cum TWICE a coborât de pe scenă, am pornit reclama care era difuzată la TV prin intermediul sistemului PA al studioului nostru și a fost o coincidență că exact în acel moment, s-a auzit reclama pe fundal, fără muzică.

Am explicat asta prin cuvinte, dar dacă veți urmări clipul postat de noi, totul va deveni mult mai clar.

Considerăm că e ceva normal ca oamenii să fie supărați dacă artiștii lor preferați sunt criticați fără motiv.
Înțelegem că pasiunea aceasta duce la neînțelegeri și ne cerem scuze pentru că nu am fost suficient de atenți pentru a reveni o astfel de neînțelegere.
Noi cei de la SBS K-Pop ne simțim la fel ca voi.

Cu toate că asta a fost o neînțelegere, vrem să le cerem scuze fanilor TWICE, care au fost întristați de acest incident, membrelor TWICE, care și-au făcut griji pentru ONCE și angajaților de la compania trupei.

Mai jos vedeți clipul cu explicația de la SBS (1) și cel original (2):

sursă

Un gând despre „Un angajat SBS a fost auzit spunând că TWICE cântă prost? – SBS oferă o declarație

  1. Pingback: [CCC] SBS clarifică scandalul cu angajatul ce ar fi spus că TWICE cântă prost | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s