B.M din KARD și gașca „Big Tiddie” luptă împotriva cancerului mamar + au magazin online

lCapture

Big Tiddie Gang are acum și un magazin online de produse cu logo-ul său! B.M din KARD se ajută de gașca de idoli cu pieptul mare pentru a ajuta lupta împotriva cancerului de sân.

Dacă vă mai amintiți, B.M a deschis anul trecut Comitetul idolilor cu piept mare, Big Tiddie Gang sau Big Tiddie Committe, deoarece pectoralii sunt, în opinia lui, cel mai mare atu al bărbaților.

Nu trebuie să fiți de acord cu el, însă el a adunat în gașcă, al cărui președinte de comitet este, mai multe nume din industrie: la început lista îi cuprindea pe prietenii săi Shownu și Wonho din MONSTA X, Hongseok din Pentagon, dar lista lui este acum mult mai mare.

KARD's BM Openly Commemorates The Reunion Of The "Big Tiddie Gang ...

Pornind de la experiențele sale recente, B.M a decis să folosească această mișcare pentru un scop nobil: lupta împotriva cancerului de sân. În urmă cu câteva luni, idolul a anunțat că va face o linie de produse cu logo-ul grupului său, iar proiectul său este deja funcțional.

Anunțul oficial al punerii în vânzare al noilor produse a fost făcut personal pe Instagram:

View this post on Instagram

@staydiumla @staydiumla @staydiumla Hi wdup everyone its the BIGTIDDIEGANG founder BM Im going to start this video with a personal story that takes place at our Los Angeles show of our Wildkard Tour 2019 in the US. Because it was October(Breast Cancer Awarenes month), as the tiddiegang leader, i felt it was necessary to mention breast cancer awareness in honor of everyone who was struggling or has struggled because of it. As i was completely unaware while doing so, there was a fan in particular who was in the process of beating her breast cancer at the time and she had told me at the end of our show that our music was helping her get through her chemotherapy. It made me feel like I could do something special by taking what started as a simple and funny meme, and turnin into something helpful and positive So here i am to proudly and finally announce that after a long wait, #BIGTIDDIEGANG MERCH IS FINALLY HERE! We have longsleeve tees in skyblue, charcoal and yellow for 29.99 And jerseys in white, blue and red for 34.99 I wanted to make this movement special by also announcing that as promised, A part of the profit from this movement will go into donations towards breast cancer awareness and research (https://www.bcrf.org/) An organization deeply involved in every major breakthrough in breast cancer research! Also 90% of their recievings go straight to funding the research! So hopefully small or big we can all be a part of the impact! Not only part of the profits from BIGTIDDIEGANG merch, but from profits of ALL staydium apparel merchandise are included in the donation so be sure to look at the other products as well! All the money we raised will be donated at the beginning of August so be sure to make your purchase before the end July! Thank you for supporting #BIGTIDDIEGANG Love you guys peace! -BM

A post shared by @ bigmatthewww on

Voi începe acest videoclip cu o poveste personală care are loc la show-ul nostru din Los Angeles de la Wildkard Tour 2019 din SUA. Pentru că era luna octombrie (luna de conștientizare a cancerului la sân), în calitate de lider al Tiddie Gang, am considerat că este necesar să menționez conștientizarea cancerului de sân în onoarea tuturor celor care se luptau sau s-au luptat din cauza asta. Deoarece nu eram deloc conștient  de ce făceam, a existat un fan în special, care tocmai se lupta cu cancerul de sân la acea vreme și ea mi-a spus la finalul spectacolului nostru că muzica noastră o ajuta să treacă prin chimioterapie.

M-a făcut să simt că aș putea face ceva special, luând ceea ce a început ca un meme simplu și amuzant și să transform asta în ceva util și pozitiv.  Așadar, aici trebuie să anunț cu mândrie și în cele din urmă că, după o așteptare îndelungată, marfa #BIGTIDDIEGANG ESTE definitiv AICI! Avem tricouri cu mâneci  în culoarea albastru, gri și galben pentru 29.99 dolari.

Și tricouri în alb, albastru și roșu pentru 34,99 dolari. 

Am vrut să fac această mișcare specială și anunțând, și așa cum a fost promis, o parte din profitul obținut din această mișcare va merge în donații pentru conștientizarea și cercetarea cancerului de sân (https://www.bcrf.org/), organizație implicată profund în fiecare descoperire majoră din cercetarea cancerului de sân! De asemenea, 90% din câștigurile lor se îndreaptă direct la finanțarea cercetării! Deci, sperăm că, mici sau mari , putem fi cu toții o parte a impactului!

Nu numai o parte din profiturile obținute de produsele BIGTIDDIEGANG, dar și din profiturile de la TOATE hainele staydium sunt incluse în donație, așa că nu uitați să vă aruncați o privire și la celelalte produse!

Toți banii pe care îi strângem vor fi donați la începutul lunii august, așa că asigurați-vă că vă achiziționați produsele înainte de sfârșitul lunii iulie!

Vă mulțumim pentru susținere

Pentru mai multe informații despre produse, puteți accesa staydiumla.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s