Hongseok din Pentagon criticat pentru comentariile urâte la adresa trupei ONF

Hongseok din Pentagon este criticat pentru comentariul său nechibzuit la adresa grupului ONF.

Membrul Pentagon a ținut o transmisiune live pe 2 iunie, iar comentariile sale făcute atunci au ajuns abia acum în atenția publicului, cauzându-i probleme. Ambele trupe concurează la „Road to Kingdom” de pe Mnet și sunt cunoscute pentru prietenia pe care au arătat-o la show.

Hongseok a dezvăluit că E-Tion din ONF i-a recomandat piesele „Moscow Moscow, „Asteroid” și „If You Dream”, iar acesta s-a întrebat de ce i-a recomandat numai trei melodii de la ONF. În continuare, acesta a vorbit despre piesa „Asteroid” pe care ONF a lansat-o în octombrie 2019, din moment ce Pentagon are o piesă cu același nume, lansată în luna februarie a anului curent. Hongseok a spus: „Sincer, cred că piesa „Asteroid” de la noi e un pic mai bună, cu toate că și cea de la ONF e faină.”

Acesta a spus în continuare că E-Tion i-a cerut niște recomandări, iar Hongseok i-a oferit vreo 20-30 piese de la „Pentagon”, dar nu a inclus și „Asteroid”, explicând: „Dacă E-Tion mi-a recomandat „Asteroid” de la trupa sa și eu îi voi recomanda melodia noastră cu același nume, ar putea fi șocat și s-ar simți prost și nu ar putea vedea imaginea în ansamblu. Probabil că s-a gândit că „Asteroid” al său e cel mai bun, însă apoi ar înțelege că „Asteroid” de la altă trupă e și ea o melodie la fel de bună. Dacă aș recomanda melodia „Asteroid” altor persoane, acestea ar asculta numai piesa noastră.”

În timp ce multe persoane au criticat comentariile lui Hongseok, alții au explicat că acesta nu le-a spus cu niciun rău și că băieții sunt prieteni. Voi ce părere aveți?

sursă

2 gânduri despre „Hongseok din Pentagon criticat pentru comentariile urâte la adresa trupei ONF

  1. Pingback: [CCC] Hongseok din Pentagon criticat pentru comentariile nesăbuite la adresa trupei ONF | K-POP ROMÂNIA

  2. Dumi

    Sper ca nu au fost spuse cu rea vointa, ar fi urat mai ales ca la show au lucrat împreună pentru o runda. ONF e o trupă foarte buna si merita mai multă recunoaștere.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s