A fost dezvăluită trupa care a câștigat show-ul „Road To Kingdom”!

Here’s Who Won “Road To Kingdom” And Is Heading To “Kingdom”

Road to Kingdom” s-a încheiat cu un final dramatic!

După ce și-au arătat talentul și au câștigat noi fani pe tot parcursul show-ului, cele cinci echipe rămase –The Boyz, ONEUS, ONF, PENTAGON și VERIVERY – au interpretat piesele noi pentru prima dată în finala live din data de 18 iunie, în timp ce vizau obținerea voturilor din partea spectatorilor din întreaga lume.

Câștigătorul final a fost decis combinând voturile finale din emisiunea live cu scorurile acumulate din rundele anterioare, vizualizările acumulate la clipurile de pe Mnet pe YouTube și Naver TV și scorul digital de pe Hanteo cu melodia de „revenire” a fiecărui grup, care a fost lansată pe pe 12 iunie. Voturile fanilor internaționali, trimise prin aplicația Whosfan, au reprezentat 30% din scorul live, iar voturile naționali au reprezentat restul de 70%.

Pe măsură ce grupurile se pregăteau să-și arate evoluțiile pentru finală, clasamentul celor cinci trupe a fost actualizat pentru a include scorurile cumulate prin cele trei runde, vizualizările clipurilor video și scorurile digitale. The Boyz a ocupat primul loc, ONF al doilea, PENTAGON era pe trei, ONEUS și VERIVERY au fost pe patru și respectiv cinci.

ONEUS – „Come Back Home”

VERIVERY – „Beautiful-x”

The Boyz – „Checkmate”

PENTAGON – „Basquiat”

ONF – „New World”

Cover al melodiei “It’s Okay”, a trupei BTOB – Hui din PENTAGON, Hyunjae din The Boyz, Seoho din ONEUS și Yeonho din VERIVERY

Exista posibilitatea ca două grupuri să se alăture show-ului „Kingdom”, dacă echipa cu cel mai mare scor, prin adunarea tuturor rundelor, și câștigătorul finalei ar fi fost două grupuri diferite, totuși s-a anunțat că doar o singura trupă a câștigat.

The Boyz și ONF au fost anunțați ca și candidați pentru primul loc, ca în final The Boyz să fie câștigătorii. Ei au primit un trofeu și ‘biletul’ pentru “Kingdom.”

Felicitări, The Boyz!

Sursă

Un gând despre „A fost dezvăluită trupa care a câștigat show-ul „Road To Kingdom”!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s