[Random Stuff] Lucruri despre idolii kpop pe care cel mai probabil nu le știați

Image

VIXX: Videoclipul melodiei „Parallel” de la VIXX nu există. Conform conceptului universului paralel, videoclipul există doar într-un … univers paralel.

VERIVERY: Yongseung nu preferă să bea cafea sau apă carbogazoasă. De aceea, când cineva vrea să-l servească cu ceva de băut, el va cere… apă minerală. De asemenea, el e tipul care își va tăia porția de donkatsu (cotlet de porc prăjit) în 64 de bucăți înainte să mănânce.

WAYV: Pisica trupei avea numele 루이, fără o variantă în engleză. După ce Hendery a decis să ceară fanilor un nume în engleză, s-a oprit la varianta în franceză: Louis ♡.

Image

VERIVERY: Hoyoung a acceptat propunerea de a veni la Jellyfish Entertainment doar pentru ca și-a pierdut pașaportul și nu a putut să se întoarcă în Noua Zeelandă.  El nu și-a găsit pașaportul nici până astăzi.

ONEWE: Grupul a debutat ca trupa MAS 0094 în 2016, cu o melodie dedicată consolării femeilor ce au fost exploatate sexual, iar toate câștigurile au fost donate. Unii idoli știu asta, îi numesc seniori și le oferă cd-uri.

VIXX: „Dacă mergi pe stradă și cineva te urmărește, lovește-l în cap cu albumul. L-am făcut așa mare exact pentru asta.”Leo unei fane. Albumul fizic „Muse” are dimensiunea 28x23cm.

THE BOYZ: Sunwoo aruncă măștile de față folosite pe unde nimerește. El folosește una, după care poate să o arunce pe perete, unde se lipește și rămâne acolo până a doua zi.

NCT: Jaemin este voluntar UNICEF. Taeyong și Yuta au o brățară specială/un inel special pe care doar persoanele ce donează lunar la UNICEF pentru a salva copii le pot avea.

A.C.E: Pentru debutul cu „Cactus”, grupul a colaborat cu o companie de produse bdsm.

DAY6: Young K a scris melodia „Hurt Road” într-o oră, în timp ce mergea cu taxi-ul.

KNK: Membrii au flirtat cu contul oficial Nesquick

EUG4rrQWoAIQuum

Oh My Girl: Cainele lui Seunghee

Tao: El și-a spus părerea, utilizând cuvinte necenzurate, despre o postare cu Trump, după care a mai și comentat cu un fancam al unei participante la „Youth Has You”, unde el a fost mentor.

Image

Image

VICTON: De 1 aprilie, Hanse și-a schimbat numele pe fancafe-ul grupului, iar un Alice nu a ezitat și i-a furat numele. Mai târziu Hanse a rugat fanul să-i dea numele înapoi. Fanul a fost de acord… după ce a cerut selfie-uri de la idoli și o transmisie Vlive de la unul din ei.

Image

SEVENTEEN: trupa a fost de acord… să-l livreze… pe Hoshi… cuiva… pe gratis…

Image

Image

VIXX: Pentru revenirea cu „Hyde”, membrii au fost impuși să citească cartea „Jekyll and Hyde”. Hyuk a primit însă versiunea pentru copii, întrucât încă era un minor.

Image

6 gânduri despre „[Random Stuff] Lucruri despre idolii kpop pe care cel mai probabil nu le știați

  1. Pingback: [Random Stuff] Lucruri despre idolii kpop pe care cel mai probabil nu le știați – partea 2 | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s