BLACKPINK a susținut o conferință de presă și a vorbit despre revenire și colaborarea cu Lady Gaga!

BLACKPINK Shares Insight Into Their Comeback, Styling, And Future Plans

În data de 26 iunie, membrele trupei BLACKPINK au participat la o conferință de presă globală online pe platforma YouTube, având în vedere pre-lansarea lor, ce va fi dezvăluită în scurt timp! 

În cadrul acestei conferințe de presă, BLACKPINK a discutat despre colaborarea cu artista americană Lady Gaga pentru melodia „Sour Candy”. Jennie a dezvăluit: „În primul rând, s-a ajuns la un apel telefonic de la Lady Gaga. Ne-a spus că este fana noastră și că iubește unicitatea trupei BLACKPINK, iar noi am fost onorate să auzim asta. Pentru că a fost o artistă pe care am iubit-o chiar dinainte de debutul meu, a fost incredibil de crezut ca voi ajunge să lucrez cu ea. Sunt atât de fericită că a ieșit un produs final așa de distractiv și plăcut și sunt, de asemenea, fericită că multor oameni le place”.

Mai târziu, Jennie a oferit câteva detalii cu privire la actualele planuri de promovare ale trupei, precum și speranțele fetelor pentru scuccesul melodiei ”How You Like That”. 

Aceasta a spus: „Începând cu ‘How You Like That’, vom căuta să ne întâlnim cu fanii noștri prin prisma primului nostru album complet. De asemenea, suntem în proces de pregătire a activităților noastre solo. Mai mult decât orice, sperăm că în trei ore, noua noastră melodie va topi inimile tuturor fanilor noștri!”

Le urăm succes și așteptăm cu nerăbdare lansarea!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s