Totul îi merge ca pe roate lui Song Ji Hyo în noul teaser pentru “Did We Love?”

Watch: Song Ji Hyo Hits The Jackpot With Both Love And Work In New Rom-Com Teaser

“Did We Love?” dezvăluie al treilea teaser!

Noua producție marca JTBC spune povestea unei mame singure care trăiește pe cont propriu de 14 ani, dar a cărei viața se va schimba complet odată ce face cunoștință cu patru bărbați: unul rău, dar ispititor, altul patetic, dar înstărit, celălalt înfricoșător, dar sexy și, ultimul, un bărbat tânăr, dar foarte atrăgător.

Song Ji Hyo o interpretează pe independentă și puternica No Ae Jung, o producătoare de filme, care își crește singură copilul. Cum spune și numele ei are multă iubire de dăruit, dar în schimb preferă se concentrează pe serviciul și creșterea copilului său. Cu toate acestea, viața protagonistei noastre va fi dată peste cap odată cu apariția celor patru bărbați fermecători.

Son Ho Jun joacă rolul lui Oh Dae Oh, un scriitor cu alură de tip rău, dar ispititor. De asemenea, este fostul iubit al protagonistei, care încă mai are sentimente pentru No Ae Jung.

Song Jong Ho va juca bărbatul patetic, dar înstărit, adică pe Ryu Jin, un actor, care în facultate era poreclit următorul Bae Yong Joon. Acesta de asemenea are sentimente pentru protagonistă.

Koo Ja Sung îl va interpreta pe Oh Yeon Woo, un bărbat tânăr și atrăgător, dar care încă nu a uitat de prima sa dragoste, No Ae Jung.

Kim Min Joon îl va juca pe Goo Pa Do, un bărbat înfricoșător, dar sexy. Acesta este directorul executiv al companiei financiare Nine Capital.

Mai jos aveți teaserul!

“Did We Love?” va avea premierea pe 8 iulie.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s