Sunmi vorbește despre debut, încercarea conceptelor noi și admirația pentru alte artiste feminine

Sunmi Talks About Her Debut, Taking On New Concepts, And Admiration For Other Female Solo Artists

Sumni a ținut un showcase pentru promovarea noului album single „pporappippam”.

Referindu-se la schimbul frecvent de concepte, artista a spus: „Mereu mă simt nerebdătoare să încerc ceva nou. De această dată, mi-am dorit să revin cu o melodie ce se potrivește timpului de vară. În timpul pregătirilor, m-am gândit mult la ce concepte încă nu am încercat. Și când mă gândeam la asta, am realizat că nu am o melodie cu un vibe luminos și proaspăt. „Gashina” a fost cea mai aproape de ce mi-am dorit. Mi-am dorit să împrăștii un sentiment de strălucire. Am lansat această melodie ca o balanță între „a se simți bine” și „a se simți excitat”.

Vorbind despre cariera ei până acum, Sumni a spus: „Dacă viața mea era un film, aș compara-o cu un maraton. Cred că viața este o perspectivă cu rază mare de acțiune. Nu am ieșit în evidență în timpul debutului, dar nu am fost disperată și am continuat să fiu o fană a mea. Mi-am dorit să fiu o sursă de inspirație și un model de urmat pentru alții când am fost mai tânără, și sunt recunoscătoare că mulți oameni mă numesc acum un model de urmat. Mă face să mă gândesc că m-am descurcat bine până acum.”

De asemenea, Sunmi a fost întrebată despre competiția puternică a revenirilor artistelor solo din această vară. Ea a răspuns: „Nu sunt tipul care salută competiția. Mai mult decât competiția, prefer să mă concentrez la părerea publicului despre muzica mea.”

Idolul a continuat: „Este o surpriză să revin în aceeași perioadă ca și Hwasa, Chungha și Jung Eunji. Se pare că artistele solo domină. Cred că e minunat. Mai mult decât un concept standard, e plăcut că fiecare artist are propria culoare.”

sursa: soompi

2 gânduri despre “Sunmi vorbește despre debut, încercarea conceptelor noi și admirația pentru alte artiste feminine

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s