Wonho a anunțat numele fandomului său!

În data de 29 iunie, la șapte luni după ce s-a retras din MONSTA X, în urma unor acuzații false, Wonho anunță numele fandomului, debutul său ca artist solo fiind tot mai aproape.

Wonho și-a dorit întotdeauna să păstreze o legătură puternică atât cu fanii săi, cât și cu membrii MONSTA X. În trecut, artistul a spus de nenumărate ori că, deși a creat foarte multe melodii, preferă să nu le lanseze, însă în momentul de față, debutul solo a fost opțiunea cea mai bună pentru revenirea lui pe scenă, fapt care îl împiedică (tehnic) să își mai strige fandomul „Monbebe”.

Așa că, idolul a lansat o campanie prin care i-a consultat pe fani cu privire la numele fandomului pe care și-l doresc, primind mii de propuneri. Într-un final, acesta a ales „WENEE” sau „위니” , semnificația fiind “WE are NEw Ending” .

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui Live, mult așteptat de fanii (WENEE) de când s-a retras din MONSTA X. Idolul a spus că a filmat în aceeași zi un nou material video pentru fani. Peste 430 mii de persoane au urmărit live-ul său, care a adunat peste 100 milioane de inimi în mai puțin de 40 de minute. De asemenea, numele lui Wonho a ajuns pe locul 6 în trendurile mondiale de pe Twitter, iar numele fandomului pe locul 9.

Image

Image

Image

Felicitări WENEE!

Întregul Vlive îl regăsiți aici.

Un gând despre „Wonho a anunțat numele fandomului său!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s