Wonho a anunțat numele fandomului său!

În data de 29 iunie, la șapte luni după ce s-a retras din MONSTA X, în urma unor acuzații false, Wonho anunță numele fandomului, debutul său ca artist solo fiind tot mai aproape.

Wonho și-a dorit întotdeauna să păstreze o legătură puternică atât cu fanii săi, cât și cu membrii MONSTA X. În trecut, artistul a spus de nenumărate ori că, deși a creat foarte multe melodii, preferă să nu le lanseze, însă în momentul de față, debutul solo a fost opțiunea cea mai bună pentru revenirea lui pe scenă, fapt care îl împiedică (tehnic) să își mai strige fandomul „Monbebe”.

Așa că, idolul a lansat o campanie prin care i-a consultat pe fani cu privire la numele fandomului pe care și-l doresc, primind mii de propuneri. Într-un final, acesta a ales „WENEE” sau „위니” , semnificația fiind “WE are NEw Ending” .

Anunțul a fost făcut prin intermediul unui Live, mult așteptat de fanii (WENEE) de când s-a retras din MONSTA X. Idolul a spus că a filmat în aceeași zi un nou material video pentru fani. Peste 430 mii de persoane au urmărit live-ul său, care a adunat peste 100 milioane de inimi în mai puțin de 40 de minute. De asemenea, numele lui Wonho a ajuns pe locul 6 în trendurile mondiale de pe Twitter, iar numele fandomului pe locul 9.

Image

Image

Image

Felicitări WENEE!

Întregul Vlive îl regăsiți aici.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s