6 scandaluri k-pop care au afectat revenirile artiștilor!

Unele dintre cele mai grave scandaluri care lovesc industria k-pop sunt cele care determină o revenire să fie amânată, sau chiar, anulată.

În astfel de cazuri unii fani părăsesc fandomul sau se simt dezamăgiți, ceea ce poate face ca revenirea grupului să nu fie la fel de puternică. Indiferent dacă scandalul a fost legitim sau nu, acesta i-a rănit în continuare pe cei implicați.

1. T-ara – revenirea cu ”Day by Day”

Începând lista cu unul dintre cele mai mari scandaluri din k-pop, revenirea lui T-ara cu „Day by Day” a întâmpinat momente crâncene cu presa, după ce membra Hwayoung a afirmat că a fost hărțuită de celelelate membre.

Aceasta a fost ultima revenire a lui Hwayoung cu grupul, iar mai târziu, membrele T-ARA au afirmat că sunt nevinovate, în ciuda presei negative.

Super Junior – revenirea cu “Black Suit”

Revenirea Super Junior din noiembrie 2017, cu melodia ”Black Suit”, s-a realizat fără membrul Siwon! 

Cu doar o lună înainte de revenire, buldogul francez al familiei lui Siwon, Bugsy, a mușcat o vecină și i-a provocat moartea.

Siwon și-a cerut iertare în mod oficial pentru incidentul macabru: ”Îmi cer iertare membrilor familiei afectate, care au fost în mare șoc și agonie. Îmi pare foarte rău să aflu că al meu câine a provocat moartea victimei. Îmi exprim sincer condoleanțele decedatei și familiilor îndurerate”.

3. AB6IX – revenirea cu “The Answer”

Este cel mai recent scandal de pe această listă, și anume: liderul AB6IX, Youngmin, a părăsit grupul după ce a condus în stare de ebrietate, în data de 31 mai  2020.

Acest lucru a amânat revenirea grupului până la sfârșitul lunii iunie, iar membrii au reînregistrat albumul pentru a-l scoate pe Youngmin din melodii. Acesta și-a cerut iertare public.

4. MONSTA X – revenirea cu “Follow

MONSTA X s-a aflat în mijlocul promoțiilor cu melodia „Follow”, când Wonho a fost implicat într-un scandal cu marijuana. A părăsit grupul la scurt timp după acuzații, membrii săi continuându-și programul în ciuda celor întâmplate.

”Vreau să îmi cer scuze sincere fanilor care au stat lângă mine și m-au susținut în tot acest timp. Vă rugăm să continuați să susțineți MONSTA X. Membrii nu au nicio legătură cu niciuna dintre acuzațiile făcute. Sper ca toată lumea să îi sprijine și încurajeze pe aceștia. Ceilalți membrii sunt oameni minunați, iar problemele mele nu ar trebui să le facă rău și lor”, a declarat Wonho.

În cele din urmă, toate aceste acuzații au fost retrase.

5. PENTAGON – revenirea cu “Naughty Boy”

Revenirea cu ”Naughty Boy” a fost ”umbrită” total de știrile despre relația dintre HyunA și fostul membru, DAWN.

Relația celor doi a fost dezvăluită în luna august 2018, iar PENTAGON a lansat mini-albumul ”Thumbs Up!” în data de 10 septembrie. Site-urile de știri s-au concentrat mai mult pe cei doi, decât pe revenirea grupului. HyunA și DAWN au resemnat cu agenția lui PSY, P-NATION.

6. Lee Hi – revenirea cu “No One”

În cele din urmă, în timp ce iKON se afla în pauza promoțiilor, Lee Hi a lansat melodia ”No One”, în colaborare cu liderul trupei, B.I.

B.I a fost suspectat că a încercat să achiziționeze LSD și marijuana în 2016. Ulterior, idolul a recunoscut că, deși nu a consumat niciodată droguri, s-a gândit la lucrul acesta în trecut, decizând astfel să se retragă din iKON.

În ciuda scandalului, Lee Hi și-a continuat evoluțiile la emisiunile muzicale cu o versiune mai scurtă a melodiei, din care au fost tăiate fazele de rap. Între timp, B.I a fost testat negativ pentru consumul de droguri.

Ce alte scandaluri care au stârpit o revenire (sau anulat-o) cunoașteți?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s