Lee Jin Hyuk dezvăluie momente de la producerea albumului + spune diferența dintre a fi actor și a fi artist 

Lee Jin Hyuk Shares Stories From His New Album + Talks About The Difference Between Actor And Musician

Pe data de 30 iunie, Lee Jin Hyuk și-a dezvăluit gândurile despre revenirea lui solo într-un interviu publicat de agenția TOP Media.

Lee Jin Hyuk a revenit recent cu noul album mini „Splash!” și melodia principală „Bedlam”. El a spus: „Chiar și după ce am terminat promoțiile pentru primul meu album, am continuat să apar la diferite emisiuni TV și drame. Însă, mă simt de parcă arăt o altă parte a mea după ce mă întorc la jobul meu original de cântăreț.”

Despre melodia lui principală, „Bedlam”, idolul a explicat: „Este o melodie revigorantă, ce are un motto „trăiește-ți viața liber, în stilul tău”. În timpul înregistrării (melodiei), mi-am antrenat vocea până la limită încât nu am fost în stare să vorbesc timp de trei zile.”

Pe lângă „Bedlam”, Lee Jin Hyuk a contribuit la scrierea altor cinci melodii de pe albumul „Splash!”. El a spus: „Melodia „Picasso” se bazează pe tema artei ce apare după o inspirație pe măsură a unui geniu. Am adăugat o mulțime de citate faimoase, deci cred că va fi interesant ascultătorilor să le găsească pe toate. Melodia „Rival” este despre lupta cu propriul eu, deci în loc să fii satisfăcut cu imaginea din oglindă de ieri, tu continui să de dezvolți și să crești. Am înregistrat această melodia relativ târziu și nu m-am așteptat să ajungă pe album.

Jin Hyuk a continuat: „Piesa „Playground” este compusă din perspectiva unui copil ce s-a jucat pe un teren de joacă. Luasem masă cu producătorul melodiei și am vorbit despre amintiri din copilărie. Am decis să scriem o melodie despre cum te simți atunci când pleci de la școală mai devreme pentru că te simți rău, dar sentimentul de boală se evaporă imediat ce treci de poarta școlii și privești la cerul senin al unei după-amiezi de vară.”

Lee Jin Hyuk a dezvăluit câteva istorioare despre producerea albumului. „Am filmat pozele pentru album de parcă eram fotografiat pentru o sesiune foto” a spus el. „Am încercat mai multe concepte, sper că fanii le vor admira în album. Au fost mai multe incidente în timpul filmării videoclipului, dar, să spun pe scurt, mi-am rupt pantalonii de trei ori și cămașa mea o dată. Membrii din personal mi-au spus că acesta înseamnă că totul merge bine. A mai fost și o scenă cu un foc într-un restaurant chinezesc, a fost atât de fierbinte. Eram ud înainte să intru acolo, însă era atât de cald că m-am uscat complet.”

Idolul a spus că sunt asemănări și diferențe între a fi un cântăreț, un actor și un entertainer. „Asemănările sunt că am o sursă inepuizabilă de energie și îmi place să fiu în fața oamenilor și să cânt pe scenă. Dacă este o diferență, aș spune că cântărețul Lee Jin Hyuk încearcă să arate cine este el ca persoană prin muzică. Actorul Lee Jin Hyuk încearcă să arate ceva now printr-un nou personaj care este diferit de el.”

El a adăugat: „Fanii care mă susțin sunt cei care mă conving să continui. După ce termin tot programul pe zi, înainte să merg la somn, citesc comentarii trimise de fani. Când văd comentarii care anticipează muzica, drama sau alte programe pe care le am, sau mă susțin, simt dorința de a mă descurca bine și primesc putere.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s