5 cupluri din k-drame despre care fanii au fost convinși că se întâlnesc și în realitate

Uneori chimia dintre personajele principale este atât de puternică, încât telespectatorii și fanii încep să creadă că actorii formează un cuplu și în realitate.

Mai jos avem o listă cu 5 cupluri din k-dramele noastre prefereate care ne-au făcut inimile să tresară cu poveștile lor de dragoste și chiar să credem că ar fi împreună!

1) Park Min Young & Park Seo Joon (What’s Wrong with Secretary Kim)

Cei doi au format un cuplu în serialul „What’s Wrong with Secretary Kim”, iar telespectatorii au fost atât de cuceriți de chimia dintre ei, încât au început să adune dovezi care să demonstreze că aceștia se întâlnesc.

Chiar a apărut și un articol care dezvăluia că Park Min Young și Park Seo Joon aveau o relație de mai mulți ani. La acel moment, ambii actorii au negat zvonurile și chiar au spus că dovezile sunt exagerate.

2) Hyun Bin & Son Ye Jin (Crash Landing on You)

Chimia dintre cei doi actori i-a făcut pe telespectatori să fie suspicioși în legătură cu natura relației lor. Mai multe speculații despre relația lor au apărut când au fost văzuți împreună în America.

În timp ce o mulțime de fani au sustinut că cei doi sunt împreună, companiile lui Hyun Bin și Son Ye Jin au negat zvonurile, oferind chiar mai multe declarații în acest sens.

3) Gong Hyo Jin & Jo In Sung (It’s Okay, That’s Love)

Unul dintre motivele pentru care telespectatorii erau convinși că cei doi formează un cuplu este o scenă din serial în care s-au sărutat intens. Aceștia au zis că a fost un pic prea pasional chiar și pentru un cuplu dintr-un serial.

Zvonurile au început să circule după ce Dispatch i-a surprins pe Gong Hyo Jin și Jo In Sung împreună chiar și în afara camerelor de filmare. Cu toate acestea, agențiile actorilor au negat zvonurile, spunând că cei doi sunt doar buni prieteni.

4) Park Bo Young & Park Hyung Sik (Strong Woman Dong Bong Soon)

Chimia adorabilă și drăguță dintre Park Bo Young și Park Hyung Sik i-a făcut pe mulți să creadă că formează un cuplu. Vedetele au negat faptul că au o relație, spunând că în realitate sunt doar prieteni foarte buni.

5) Lee Jong Suk & Park Shin Hye (Pinocchio)

Zvonurile despre relația acestora au apărut după ce serialul „Pinocchio” a luat sfârșit. Dispatch i-a surprins când cei doi erau la o întâlnire. Însă, agenția lui Park Shin Hye imediat a dat o declarație prin care a negat zvonurile.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s