Baekhyun din EXO devine primul artist solo care vinde peste un milion de albume în ultimii 19 ani!

Baekhyun a devenit oficial un artist solo care a vândut peste un milion de albume!

Potrivit companiei SM Entertainment, al doilea mini-album solo al membrului EXODelight, a înregistrat pe 30 iunie în total 1,018,746 de exemplare vândute. Aceasta este pentru prima dată în ultimii 19 ani când un artist solo vinde peste un milion de copii fizice, de la Kim Gun Mo din 2001.

În plus, primul album studio al trupei EXO, lansat în 2013, a devenit primul material discografic din ultimii 12 ani care să fie achiziționat în peste un milion de exemplare, marcând astfel începutul unei noi ere. Baekhyun devine al doilea artist care se poate lăuda că atât albumele solo, cât și cele ale grupului din care face parte s-au vândut în peste un milion de copii fizice. Primul artist care a primit acest titlu este Seo Taiji din Seo Taiji and Boys.

Artistul a postat și un mesaj, în care le-a mulțumit fanilor. „Salut, EXO-L. Datorită vouă, fanii noștri EXO-L, am înregistrat un record impresionant. V-am spus și în trecut pe V live că ar trebui să vă simțiti mândri. Acest record nu a fost înregistrat pe cont propriu, ci împreună cu voi, așa că vă rog să vă bucurați și să fiți mândri. Voi continua să vă fac fericiți, așa că vă rog să mai așteptați un pic. Până când ne vom putea revedea față în față, hai să ne întâlnim des în mediul online. EXO-L, vă mulțumesc din suflet. Cuvintele de mulțumire nu sunt suficiente pentru a exprima cât de recunoscător vă sunt. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru că mereu mă faceți fericit. Vă mulțumesc că sunteți acolo și că vă pot face fericiți. Nu sunt sigur de ce spun acum, dar vă mulțumesc. Vă iubesc!”

Trebuie să mai adăugam că al doilea material discografic al lui Baekhyun a devenit și primul album al unui artist coreean care a fost certificat cu platină triplă pe site-ul QQ Music din China. De asemenea, imediat după lansare, ‘Delight’ a făcut furori în clasamentele muzicale și s-a clasat pe prima poziție în topurile iTunes din 69 de țări.

Felicitări!

Mai jos puteți să reascultați melodia Candy cu care a revenit Baekhyun!

Sursa: (1) (2)

Un gând despre “Baekhyun din EXO devine primul artist solo care vinde peste un milion de albume în ultimii 19 ani!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s