EXO-SC dezvăluie primele teasere pentru marea revenire!

EXO-SC a dat startul teaserelor!

Al doilea sub-grup din EXO se pregătește din greu pentru prima revenire muzicală. EXO-SC va lansa pe 13 iulie la ora 12:00 (România) primul album studio, 1 Billion Views, care conține în total nouă cântece – 1 Billion Views (melodia cu care va promova), Say It, Rodeo Station, Telephone, Jot Lag, Fly Away, Nothin’, On Me și instrumentalui piesei „1 Billion Views”.

EXO-SC a dezvăluit astăzi și programul pentru revenire. Astfel că, pe 2, 3 și 4 iulie vor lansa mai multe imagini teaser, pe 6 iulie vor dezvălui detaliile despre album, care vor fi însoțite de un nou set de teasere, pe 7 vom avea o supriză, iar pe 8 iulie ne vom bucura de alte teasere. Pe 9 și 10 iulie, artiștii vor lansa clipuri pentru piesele „Nothin” și „On Me”, pe 11 vom avea primul teaser video pentru melodia cu care vor promova, iar pe 12 vor dezvălui ultimul teaser înainte de marea de revenire.

Și cum în Coreea de Sud este deja 2 iulie, pe rețelele de socializare ale trupei a fost dezvăluit primul set de teasere individuale. Imaginile sunt cu Chanyeol, care are o tunsoare mullet și pozează într-o ținută casual în diferite poziții. De asemenea, observăm că pe peretele camerei unde se află sunt diferite postere cu EXO-SC, titlul melodiei cu care vor promova, cu Chanyeol și mai multe benzi desenate.

Mai jos aveți teaserele!

2 gânduri despre „EXO-SC dezvăluie primele teasere pentru marea revenire!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s