Festivalul KCON:TACT atrage peste 4.8 millioane spectatori, devenind un model de succes

What You Should Not Have Missed From "KCON:TACT 2020 SUMMER" Day 1 ...

KCON: TACT 2020 Summer, primul concert digital al festivalului K-pop anual KCON care a fost organizat în Los Angeles din 2012, s-a încheiat cu un număr impresionant de spectatori și interacțiuni după șapte zile de transmisiuni.

KCON raportează că peste 4,81 milioane de telespectatori s-au logat din 152 de țări prin festivalul lor  transmis live timp de o săptămână. De luni (29 iunie) dimineața, conținutul de la KCON: TACT a adunat peste 15,1 milioane de vizualizări.

Artiștii K-pop a ca MONSTA X, (G) I-DLE, ATEEZ, LOONA, AB6IX, EVERGLOW, The Boyz și SF9 – care cu toții intenționau să facă un turneu sau să viziteze alte țări pentru concerte sau alte activități în străinătate – au putut să își salute fanii prin aceste spectacole în streaming live, precum și din culisele din spatele scenei, fancam-uri individualei și imagini VR de 360 de grade în camerele verzi ale artiștilor.

33 de artiști au oferit peste 600 de materiale cu conținut plătit și gratuit. Fanii puteau plăti 19,99 dolari pentru accesul timp de o lună la conținutul plătit pe canalul YouTube Mnet K-Pop, iar  unii spectatori își pot prelungi abonamentul pentru aceeași taxă lunară. A fost prima dată când YouTube a introdus funcția de membru  pentru un canal coreean datorită KCON: TACT.

Fără îndoială, combinația de spectacole cu o tehnologie de ultimă generație, precum și crearea de momente intime între spectatori și artiști, cu conținut suplimentar, poate deveni un ghid pentru festivalurile digitale viitoare, deoarece problemele legate de coronavirus continuă să facă incert viitorul evenimentelor muzicale.

Puteți să vă faceți o idee despre toată distracția din prima zi de festival KCON: TACT 2020 Summer, cu imagini de la The Boyz, LOONA, Monsta X etc..

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s