Ahn Ji Young din BOL4 explică de ce nu o mai urmărește pe Woo Ji Yoon pe Instagram

BOL4 Discuss Latest Folk Smash 'Bom' & Competing With Top K-Pop ...

Pe 3 iulie, Ahn Ji Young din BOL4 a transmis un mesaj prin intermediul Instagram Story pentru a lămuri relația sa cu fosta membră Woo Ji Yoon.

După ce Woo Ji Yoon a plecat din grup în aprilie, au apărut zvonuri care spuneau că cele două nu s-au despărțit în cele mai bune relații. Acestea s-au înmulțit după ce au apărut speculații cum că noua piesă solo a lui Woo Ji Yoon se referă la Ahn Ji Young. Fanii au observat de atunci că Ahn Ji Young nu o mai urmărește pe fosta sa colegă pe Instagram. Ca răspuns, artista a postat următorul mesaj:

Înainte ca plecarea acestei prietene să fie făcută publică, ea mi-a spus că voia odihnă. Vorbind cu agenția noastră, a spus că speră să plece pentru a-și găsi propria cale. Așa cum știți, așa a spus și în scrisoarea ei pentru voi. Când știrile au fost făcute publice, am auzit de la alți artiști, de la membri ai staff-ului din agenția noastră și de la cunoștințe că ea le-a transmis că ne-am despărțit în termeni buni. Cât timp am promovat împreună, niciodată nu am primit tratament nedrept de la agenție, așa că nu înțeleg cum ar putea cineva să spună că ne-am despărțit în condiții rele.

Am citit versurile melodiei ‘Dodo’ de pe albumul ‘Odd Child‘ din nou și din nou. La fel și versurile pentru ‘Island’. Nu știu care au fost intențiile, însă am trecut printr-o perioadă grea, pentru că părea evident că versurile sunt despre mine. În doar 26 de secunde, versuri precum ‘M-ai dat la o parte’, ‘manipulare’, ‘autojustificare’ și ‘este o ușurare că plec’. Căutările au fost împânzite de aceste versuri și m-am confruntat cu multe critici, comentarii malițioase și articole speculative toată ziua.

Merg la terapie în fiecare săptămână și sufăr de depresie. În fiecare noapte, vine să mă tortureze în vise, așa că mă lupt cu insomnia. Nu am putut să mai suport și a fost mult prea greu pentru mine să o văd, așa că nu am mai urmărit-o.

Sunteți fericiți, acum că am explicat de ce nu o mai urmăresc?

Sunt om și am și eu sentimente. Și este contul meu personal, așa că dacă urmăresc pe cineva sau nu, care este grija voastră? Nu mai vreau ca toată această situație să devină o problemă.

Voi sprijini această prietenă pe drumul pe care va înfrunta multe provocări și schimbări. Cu toate acestea, nu ne comparați și nu întrebați cine a fost bun și cine a fost rău, pentru că ar fi nemilos față de fanii și ascultătorii care au amintiri frumoase și care au găsit confort în muzica BOL4.

BOL4 a revenit în luna mai cu albumul „Puberty Book II”, cu piesele reprezentative „Hug” și „Leo” (în colaborare cu Baekhyun din EXO).

sursă

Un gând despre “Ahn Ji Young din BOL4 explică de ce nu o mai urmărește pe Woo Ji Yoon pe Instagram

  1. Pingback: Ahn Ji Young din Bolbbalgan4 îi cere lui Woo Ji Yoon să nu îi ignore apelurile | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s