J.Y. Park face un tur al noii clădiri JYP Entertainment fetelor din Wonder Girls

J.Y. Park și Wonder Girls s-au reunit într-un episod din „Real Love Story”.

În episodul din 29 iunie al primului sezon din „Real Love Story”, J.Y. Park și membrele Wonder Girls se reunesc după mult timp.

Membrele Wonder Girls s-au reunit pentru prima oară în trei ani. După ce au terminat cu petrecerea miresei lui Hyerim, ele au mers la J.Y. Park, pentru a-i înmâna invitația personal. După ce a primit-o, CEO-ul de la JYP Entertainment a spus: „Ești cea de-a doua (care se mărită)”, arătând un zâmbet cald și mândru, în același timp simțindu-se ca un tată care își căsătorește fiica.

Membrele Wonder Girls și J.Y. Park au povestit puțin despre trecut, au rememorat amintiri și au împărtășit câteva întâmplări despre care nu se știa până acum. Au apucat astfel să se redescopere și să petreacă timp de calitate împreună, plin de surprize și emoții.

MBC Entertainment a publicat un clip pe YouTube unde J.Y. Park le oferă membrelor un tur al noii clădiri JYP Entertainment. Acesta le prezintă fetelor fiecare cameră, care are propria temă, bazându-se pe artiștii favoriți ai lui J.Y. Park. Membrele sunt uimite de structura și de designul interior al fiecărei camere: „E ca un cadru al unui videoclip muzical”, „E așa drăguț, foarte drăguț”, „Vreau să mai vin în vizită aici.

sursă

Un gând despre „J.Y. Park face un tur al noii clădiri JYP Entertainment fetelor din Wonder Girls

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s