Jimin din AOA postează un mesaj confuz după ce a fost acuzată de hărțuire + Mina răspunde cu dovezi

Pe data de 3 iulie, fosta membră AOA, Mina, a postat câteva mesaje pe Instagram în care povestește că a suferit din cauza unei anumite membre care a hărțuit-o, cauzându-i o traumă.

În povestea ei, Mina a afirmat că tatăl respectivei membre a decedat recent, fapt ce i-a făcut pe internauți să presupună că este vorba despre Jimin, al cărei tată a murit în luna aprilie a anului 2019.

La scurt timp, Jimin a postat pe Instagram story un mesaj scurt, pe care l-a șters la puțin timp după. Cuvântul se traduce ca „ficțiune”. FNC Entertainment nu a oferit încă o explicație cu privire la această situație.

Ca răspuns, Mina a simțit nevoia de a aduce dovezi, așa că a făcut o nouă postare pe Instagram în care răspunde direct la mesajul lui Jimin. Imaginea dezvăluie încheietura rănită a Minei.

Ficțiune? Să spui că este ficțiune ar fi prea înspăimântător. Unni, am trecut prin 3-4  sesiuni de tratamente pentru cicatrici, iar ele s-au mai estompat. Dar unni, amintirile nu dispar. Înnebunesc în fiecare zi. Jimin unni, legea? Poftim, un proces? Nu pot să fac asta din cauză că nu am bani. Compensație pentru daune psihologice? Nu am nevoie de așa ceva și nici nu am vreo intenție să merg așa departe. Pur și simplu cred că este nedrept ca eu să fiu în ruine din cauza ta, unni. Mă doare și trec printr-o perioadă grea. Ceea ce vreau este ca tu să vii în fața mea, să îți admiți greșelile și să îți ceri scuze cu sinceritate. Presupun că ar fi îndeajuns. Unni, m-ai hărțuit și acum trăiești bine. Să deschid ochii în fiecare zi este o tortură pentru mine, dar trebuie să îmi hrănesc familia. Te rog să recunoști asta și să îți ceri iertare. Și eu vreau să scap de greutatea de pe inima mea, bine?

https://www.instagram.com/p/CCK67DOnJ26/?utm_source=ig_embed

sursă (1) (2)

14 gânduri despre „Jimin din AOA postează un mesaj confuz după ce a fost acuzată de hărțuire + Mina răspunde cu dovezi

 1. iamkpoper26

  Presimt că o să-și ia viața,o să se omoare,nu am nimic cu ea sau cu AOA,dar,asa ceva nu se face,gen sa lovești o persoana până ii raman cicatrici,nu.Daca a spus că a încercat o dată să-și ia viața,în mintea ei se pot intampla multe lucruri si odata ce iei somnifere sau altceva,devii dependent de acele medicamente.

  Apreciază

  Răspunde
 2. hyunamyou

  Doamne… Asta este inca o dovada a faptului ca noi nu stim nimic despre acesti idoli, pareau un grup apropiat, dar se pare ca nu erau. Sunt sigura ca se mai intampla si in alte grupuri… Eu una ma intreb de ce Jimin nu a fost vazuta, situatia e grava.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Youkyung, fostul toboșar al AOA, postează un mesaj ambiguu după controversa ce le implică pe Mina și Jimin | K-POP ROMÂNIA

 4. Pingback: [CCC] Mina, ex-AOA, dezvăluie că aproape s-a sinucis din cauza unei membre care a hărțuit-o timp de 10 ani! | K-POP ROMÂNIA

 5. aeJ

  cicatricile acelea sunt cauzate de ea, cele de la incheietura si sunt ‘proaspete’

  e vorba despre o depresie 1000% dar, nimeni nu este in masura sa judece pe nimeni.. din nefericire se intampla frecvent si nu doar cand e vorba de idoli/artisti, cel mai probabil o sa se ofere si o declaratie cu privire la situatia asta.

  Apreciază

  Răspunde
 6. Ana Maria Culea

  Jimin asta ma enerveaza la cule!! cine se crede sa-i faca asta Minei? Iar,Mina? Inca ii vorbeste formal acestei javre,pentru ca altfel nu o pot numi…

  Apreciază

  Răspunde
 7. FULLMOON

  Grupul meu preferat!
  Si cand speram ca o sa vad si eu inca o revenire de la aoa…Uite ca se destramă un alt grup. De ce nu a vrut ea sa nu spele in public rufele, am inteles ca Jimin a facut ce spune ea ca a facut, dar totusi, acum le.a facut rau si ei si celoralate membre..

  Apreciază

  Răspunde
  1. Anna06

   Mina a făcut ce a simțit si crezut de cuviință ca este bine. Probabil a publicat asta pentru ca are nevoie de explicații si scuze pe care sunt convină ca nu le-ar fi primit daca ar fi vorbit cu ea in particular, si nu Mina a facut rau celorlalte membre ci comportamentul altor persoane fata de ea. Toata lumea se gândește ca vai ce a facut, trebuia sa taca, vrea sa le faca probleme celorlalte membre etc, dar nimeni nu s-a gândit cum se simte ea si prin ce trece si mai mult faptul ca simte o nedreptate. Asa ca sa nu mai fim ipocriți si sa ne gândim din ambele perspective daca tot vrem sa comentam pe subiect.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 8. Pingback: Mina continuă să vorbească despre hărțuirile pe care le-a îndurat timp de 10 ani de la lidera AOA, Jimin | K-POP ROMÂNIA

 9. Pingback: Mina spune că membrele AOA au vizitat-o și că Jimin și-a cerut iertare | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s