Lee Hyori și YoonA criticate pentru că au mers la karaoke pe timp de pandemie

Update: Lee Hyori And YoonA Post Apologies Following Criticism Of Their Instagram Live

Lee Hyori și YoonA din Girls’ Generation au fost criticate pentru că au mers la un karaoke pe timp de pandemie și au făcut o transmisiune live.

În noaptea din 1 iulie, Lee Hyori și YoonA au pornit o transmisiune live, distrându-se împreună la karaoke. Totuși, internauții nu au fost prea mulțumiți de live-ul fetelor, unii dintre ei menționând că cele două vede nu oferă un exemplu bun de distanțare socială pe timpul pandemiei de COVID-19.

La scurt timp după ce au pornit live-ul și au început comentarii răutăcioase, Lee Hyori a întrebat: „Deci nu avem voie să mergem la karaoke?” În timp ce YoonA a spus: „Am venit purtând măști”. Însă, la scurt timp, cele două vedete și-au cerut scuze și au promis să meargă acasă mai devreme, încheind transmisiunea live.

În dimineața următoare, Lee Hyori a postat pe Instagram următorul mesaj în care își cere scuze:

Bună. Sunt Lee Hyori. La moment, mă gândesc la faptul că tot ce am făcut noaptea trecută nu a fost potrivit pentru o perioadă în care încă ar trebui să fim precauți. Am fost prea entuziasmată zilele astea și nu mi-am analizat acțiunile.

Drept o unnie a ei, îmi pare rău pentru YoonA. Pe viitor, vor fi mai atentă. Încă o dată, îmi cer scuze.

Și YoonA a publicat o scrisoare prin care își cere scuze:

Bună. Sunt Lim YoonA.

În primul rând, îmi analizez acțiunile nesăbuite care i-au făcut pe alții să se îngrijoreze… Îmi pare rău…

Nu am gândit bine în perioada în care toată lumea o duce mai greu și trebuie să fie atentă. Voi depune mai mult efort pentru a acționa cu atenție.

Reflect asupra faptului că nu am fost atentă, din moment ce medicii și alte persoane continuă să lupte din greu cu COVID-19. Încă o dată, îmi ceru scuze pentru că v-am făcut să vă îngrijorați…

Ce părere aveți?

sursă

Un gând despre „Lee Hyori și YoonA criticate pentru că au mers la karaoke pe timp de pandemie

  1. Geraldine Dietl

    Dacă nu erau Star-uri te mai deranja că au fost la Karaoke? Nu cred. De ce e deschis la Karaoke dacă nu se cuvine sa mergem acolo? Sunt tinere care au deja o viață plina de reguli și un program strict. Au un program plin cu exerciții de dans, cu exerciții de cântat, cu emisiuni… și asta e ok pentru tine, numai Karaoke de plăcere, de ce sa mai cânte ? Înapoi în colivie, pană le face cineva un program. Sunt tinere care trebuie să se bucure de viață, au ales o meserie grea, dacă ai fi în locul lor și tu ai vrea puțină libertate. Pandemia e deja o sursa de depresie, nu exagerați pană ajung să nu își mai dorească să fie pe această lume. Eu aș da totul să aud că JongHyun, Sulli sau Goo Hara au fost la Karaoke. Sunt comentarii fără rost care rănesc aceste suflete sensibile, dacă nu mă crezi introdu Kpop și cuvântul sinucideri și iți vei da seama cât de greu le este pe această lume, această lume plină de comentarii rău voitoare.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s