Mina continuă să vorbească despre hărțuirile pe care le-a îndurat timp de 10 ani de la lidera AOA, Jimin

Fosta membră AOA, Mina, continuă să expună hărțuirile pe care le-a suportat timp de atâția ani de la colega sa, Jimin.

Mai multe informații despre acest subiect aveți aici, aici și aici.

Deși Jimin pare să nege acuzațiile, Mina a adus o dovadă că și-a făcut rău singură din cauză că a fost supusă la numeroase agresiuni. În mai multe postări pe Instagram, artista vorbește despre problemele sale mintale și despre stresul emoțional.

1. „Presupun că este greu pentru ea să vină la mine și să își ceară iertare. De fiecare dată când un manager nou apărea, ea îi spunea că sunt o persoană de speriat care se prostește. De ce sunt de speriat și de ce m-aș prosti? După ce m-am întors de la o audiție, a spus că mă comportam de parcă aș fi obținut ceva. Când țineam dietă pentru că voiam ca fața mea să apară mai bine pe ecran, ea venea la mine și îmi spunea ‘Mina, de ce e corpul tău așa? Arată al naibii de rău. Pune câteva kilograme pe tine.’ În timpul zilelor în care eram stagiare ne plesneai și stăteai dreaptă în fața noastră. Noi răspundeam formal ‘Ai dormit bine?’, ‘Da, ne pare rău’, ‘Ne cerem scuze’. Dacă voiai să aduci pe cineva în dormitor, făceai exact cum voiai. A fost atât de multă gălăgie, încât am dormit în camera de antrenamente. Vorbeai negativ despre fiecare membră, spunând lucruri precum ‘Hei, nu crezi că X s-a schimbat recent?’ Ai spus lucruri care nu ar fi trebuit spuse. Oh da, m-ai certat pentru că nu te-am salutat prima la salon, dar nu îți amintești nimic, nu-i așa?

Am scris doar lucrurile mici pe care le-ai făcut. Sunt atât de multe lucruri mai rele pe care le-ai făcut în cei 10 ani. Din cauza ta, unni, nu mai am nimic de pierdut și, mai mult decât atât, știi că nici nu mi-e teamă de nimic? Pentru că tu ai fost cea care m-a făcut să îmi fie frică. Prezența ta mă stresa. Nu ai fi știut dacă nu citeai aceste cuvinte, nu? Așa a fost fiecare zi pe care am trăit-o, așa că am uitat totul și doar problemele mintale au rămas, alături de cuvinte dure. Bilețelele mele de rămas-bun mereu aveau numele tău în ele, unni. Am crezut că te-ai simți măcar puțin vinovată dacă le-ai fi citit după. Am clacat din cauza stresului, din cauza crizelor, din cauza încercărilor de sinucidere. Mama mea a plâns. Sora mea mai mare are cancer și de fiecare dată fugea spre urgențe din cauza mea. Nu ți-am răspuns niciodată înapoi.

Ți-am făcut ceva rău încă din zilele în care am fost stagiare, în timpul debutului sau după? Dacă este ceva, spune-mi. M-ai urât pentru că nu eram bună la lingușeală? Totuși, am făcut tot ce am putut. Chiar dacă mă certai sau nu, aveam mândria mea, însă te-am abordat cu un zâmbet larg. Am fost uimită când ai spus că iei medicamente pentru sănătatea ta mintală și pentru că treceai printr-o perioadă dificilă. Ai spus și ai făcut tot ceea ce ai vrut, ai fost complet egoistă. Am fost așa geloasă din cauza asta. Desigur, probabil că fiecare dintre noi trecea prin momente grele, dar măcar tu ai avut șansa să exprimi asta? Eu a trebuit să ascund, indiferent de orice. Mi-am ieșit din minți acum, și singura care m-a făcut așa ești tu, unni. Tu ești cea care mi-a făcut și familia să sufere. În mod normal, eram foarte puternică. Mă gândeam că erai așa din cauză că eram stagiare, că făceai așa din cauză că tu erai liderul. Am vrut să îmi fie milă de tine, dar ești la fel, oricât înaintezi în vârstă.

N-am fost în stare nici măcar să le spun altora că trec prin momente grele din cauza ta. Într-un final, am explodat atunci când au fost discuțiile de reînnoire a contractelor și atunci a aflat familia mea. Și totuși, ți-a spus familia mea ceva? Fiica lor a încercat să se sinucidă din cauza cuiva, iar ei nici măcar nu s-au înfuriat. Unni, ai plâns atunci când ai vrut să plângi și ai primit și mult sprijin. Mi-a fost teamă să fiu certată de tine timp de 10 ani… Cum am trecut prin asta? În final, am înghițit aproape 200 de somnifere din cauza ta, unni, apoi m-am prăbușit. Nu îmi amintesc, dar pe o foaie A4 am scris numele tău, mi-am cerut iertare mamei, iar acum îmi petrec fiecare zi în felul ăsta din nou. Sunt frântă în fiecare mod în care este posibil să fii frânt. Mama mea chiar a intrat în depresie din cauza mea, ai știut? Nu am vrut să trăiesc doar pentru o singură persoană, pentru tine, unni. Adevăratul motiv ești tu, unni. Chiar și dacă ai veni la mine și ți-ai cere iertare cu sinceritate, deja sunt distrusă. Leșin cu ușurință, plâng din senin, iau un cuțit și scriu Shin Jimin. Sunt atât de distrusă, încât pieptul îmi este copleșit și înnebunesc. Mamă, tată, soră, îmi pare rău.

Nu poți măcar să îmi spui de ce m-ai urât? Ai fost, în particular, dură cu mine. Simt că este atât de nedrept. Sunt sigură că te întrebi de ce este atât de nebunesc, dar e nedrept. Când îmi deschid ochii, simt că este atât de nedrept încât sunt pe cale să înnebunesc. Este foarte, foarte greu. Am stat pe scaunul pasagerului și am fost îngrijorată că îmi vei spune ceva. Inima mea bătea atât de tare. Așa am trăit. Unni, vreau să-ți ceri iertare. Ce ar schimba asta? Nici eu nu știu. Vreau doar să înnebunesc. Vreau să fug și să fac ceva. Sunt atât de nervoasă. Nu este niciun motiv pentru care să fiu torturată așa. Shin Jimin unni, corect? Îmi doresc să poți simți ce am simțit eu măcar o zi. Vreau să mă întorc în timp și să schimb locurile măcar odată. Unni, ai trăit atât de confortabil. Spune ceva. Să auzim. De ce m-ai urât atât de mult? De ce? Și eu te urăsc. Dacă nu ai fi fost tu, cum aș fi fost eu acum? Măcar nu aș mai fi avut coșmaruri, nu aș mai fi plâns în fiecare zi și nu aș fi încercat să mă sinucid, corect? Nu ți-am făcut nimic, deci vreau să vorbim. Vreau ca oamenii să știe. Că am probleme mintale din cauza acelei unni. Din acest motiv fac asta acum. Nu este demn de milă? Am explodat după ce am avut multă răbdare. Nu am putut să mai suport, nu am putut să mai ascund.

2. „A spus că se culcă după ce și-a luat medicamentele. Bine pentru ea. Eu îmi rețin lacrimile și îmi scufund capul în chiuvetă. Nu pot să adorm, chiar dacă iau zeci de pastile de dormit. Nu este ciudat? Dorm după ce stau trează zile la rând. Îmi tai încheieturile, iar podeaua casei este plină de sânge, sunt atât de amorțită. Sunt amețită și mă gândesc la momentul când voi muri. Câți oameni vor veni să mă salveze? De ce sunt atâția oameni care au suferit din cauza mea? Unni, dormi bine? Când am auzit asta, am fost plină de nervi și au început să îmi curgă lacrimi. M-am și înfuriat puțin. De ce m-ai transformat într-un copil atât de rău? Vreau să nu mai rănesc alți oameni, dar sunt furioasă. Este nedrept. Mă înnebunește. Nu te pune la somn și cere-ți scuze de la mine. Trezește-te, unni. Nu mă distruge chiar mai tare. Uau, sunt atât de nervoasă.

3. „Nu voi mai putea să îmi ating visul, nu-i așa? Dar, dacă ești om, nici tu nu ar trebui, unni. Am spus FNC Entertainment și tuturor la sfârșit. Funcționam doar pe jumătate, nu mi-am putut deschide ochii cum trebuie, mă bâlbâiam. Nu m-am recuperat nici după sute de somnifere. Asta din cauza lui Jimin unni. Nimeni nu a ascultat, așa-i? Pe cine să prind ca să îi spun? Nu te înfuria brusc. Așa sunt în fiecare zi. Așa trăiesc. Nimeni nu a știut din cauză că nu am spus nimic. Am ascuns asta de când aveam 21 de ani și am luat pe ascuns pastile ca să trec peste. Așa am trăit. Din cauza lui Jimin unni. Din cauza acelei unni care doarme bine acum.

4. „Pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă din cauza altcuiva acum. Înfruntați-i. Nu țineți în voi. Ori apucați pe cineva și spuneți-i. Niciodată să nu acceptați, pentru că nu se va sfârși. Să nu trăiți ca mine. Nu acceptați asta. Vă rog să trăiți așa cum vreți și să vă exprimați.

https://www.instagram.com/p/CCKvLC8HVsy/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCLVfGXHZNu/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCLY9BvnXc6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCLZ2A_HzzH/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCLaKPOHOVE/?utm_source=ig_embed

sursă

12 gânduri despre „Mina continuă să vorbească despre hărțuirile pe care le-a îndurat timp de 10 ani de la lidera AOA, Jimin

 1. hyunamyou

  Situatia asta imi aminteste de situatia cu Lea Michele, poate ca este tarziu, dar e bine ca victimele sa vorbesca, sunt multe persoane care nu o fac si sper ca intamplarile de genul sa inspire. Imi pare foarte rau de Mina, sper sa primesca ajutor pentru ca este clar ca nu este bine.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Kaila

  eu o vreau afara din trupa :))) si sa paraseasca si industria. asemenea gunoaie umane nu merita
  sa plece naibii
  eu am crezut ca e ok, mai ales ca a avut imaginea ca tine la trupa si are grija de membre.
  doamne fereste, cum poti fi asa, sa hartuiesti un om sa ajunga in asa hal.
  chiar imi placea de ea, acum mi.e scarba

  Apreciază

  Răspunde
 3. aeJ

  recent am vazut un reportaj despre o femei care vorbea despre abuzurile pe care le suportase ani la randul ca in final sa realizeze ca indiferent de piedicile pe care le intampini si greutati, trebuie sa ai puterea sa infrunti realitatea, iar daca accepti o palma sau o jignire, restul o sa curga, firesc.
  sunt de parerea ca vinovati sunt toti.. Jimin, Mina, colegele si agentia.
  daca se stie de nebunia asta si nimeni nu a facut nimic si din ce am inteles, membrele stiau ceva ambiguu, imi doresc ca toti sa raspunda pentru faptele lor si nu doar agentia sau Jimin.
  pe de alta parte, citind ce a scris ea pe langa depresie, anxietate si insomie se prea poate sa fie vorba si despre o tulburare psihica si tocmai de aceea ar avea nevoie de multa consiliere.
  persoanele care trec prin astfel de evenimente raman marcate si au nevoie de ajutor, ea a ales ‘ sa se ajute’ singura de capul ei si a gresit, a gestionat situatia prost de la bun inceput si a acceptat pentru ce? pentru un vis? indiferent de mare ar fi visul unui om, niciodata nu se pune mai presus de sanatatea fizica si psihica.
  daca ea cerea ajutor, sunt ferm convinsa ca ar fi primit tot sprijinul din lume dar…

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. #BlueSky

   Aici sunt de acord cu tine, daca cerea ajutor, cu siguranta l-ar fi primit. Sa excludem membrele…sau agentia (desi nu ar trebui) dar publicul, fanii cu siguranta nu ar fi stat cu mainile in san.

   Apreciază

   Răspunde
 4. tsukiko2002

  Am citit totul de mai sus și mi se făcea pielea de găină, cât de răi pot fi oamenii și cât de fățarnici… Cel mai rău este că o înțeleg perfect , știu exact cum e să simți frica și să fii mereu stresat din cauza unei persoane . Simțeam și eu asta zilnic , simțeam că orice fac nu e bine și chiar și dacă era chiar și perfect oricum acea persoană găsea ceva de comentat și să mă facă să mă simt ca și un gunoi. Veneam acasă plângând și mă gândeam ” Ce am făcut eu greșit și de ce eu ?” Era un chin cumplit, de aceea mi se rupe sufletul la cele citite mai sus. Nu doresc asta nimănui și exact ca și Mina voi vrea să știu motivul urii acelei persoane.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 5. Pingback: Mina spune că membrele AOA au vizitat-o și că Jimin și-a cerut iertare | K-POP ROMÂNIA

 6. Pingback: Jimin părăsește trupa AOA și se retrage din industrie! | K-POP ROMÂNIA

 7. Pingback: Canalul de YouTube a lui Jimin se află în fruntea topului cu cei mai mulți dezabonați, pierzând peste 10% din ei! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s