Internauții reacționează cu „Cere-ți iertare, Jimin” după ce Mina a oferit mai multe detalii + agenția răspunde

Internauții își arată sprijinul pentru Mina, iar agenția ei oferă o declarație oficială.

După ce fosta membră AOA a postat mai multe mesaje în care mărturisește că a fost hărțuită de Jimin, internauții au rămas șocați, mai ales după fotografia în care Mina își arată încheietura.

Unele comentarii ale internauților: „Cât de mult a fost hărțuită încât să ajungă într-o stare ca asta…”, „Oamenii din jurul Minei ar trebui să o susțină și să o ajute, așa încât să se stabilizeze din nou… chiar mă doare inima...”, „Este șocant”, „FNC, asta e prea mult… cum ai putut s-o forțezi să promoveze cât timp tatăl ei se afla într-o condiție critică?? Cum ai putut să ignori problema dintre membre dacă era atât de rău??”, „Când am văzut fotografia, m-am gândit că a tăiat adânc… sunt cicatrici de la cusături de asemenea… nu poți să-ți faci asta singur decât dacă ești serios… Jimin ar trebui să își ceară iertare, ca Mina să se simtă mai bine”, „Acea cicatrice arată foarte serios… Nu cred că face asta doar pentru atenție… este serios… Sper să fii mai bine, Mina…”, „Uau… celelalte membre au urmărit pur și simplu cum era hărțuită?… A spus că a fost agresată până în punctul în care voia să moară…”, „Și asta este ficțiune, Jimin?”, „Pot să spun ce fel de persoană este Jimin de când am văzut postarea cu ‘ficțiune’ pe contul ei de Instagram. Dacă cineva aproape a murit din cauza ta, nu poți să îl neglijezi și să spui că este ficțiune. Un om n-ar trebui să fie așa, Jimin.

Agenția Minei, Woori Actors, a lansat și o declarație cu privire la starea în care se află artista: „Cu privire la situația curentă, având în vedere că s-a întâmplat în trecut, nu suntem capabili să facem un anunț oficial. Din cauză că trece printr-o perioadă dificilă, trebuie să îi acordăm atenție. Tocmai ce am sunat-o și ne aflăm în trecere în fața casei sale. A spus calm că vrea să fie singură, așa că o așteptăm. Continuăm să o verificăm, așa că nu există motiv să vă îngrijorați.

sursă (1) (2)

Un gând despre “Internauții reacționează cu „Cere-ți iertare, Jimin” după ce Mina a oferit mai multe detalii + agenția răspunde

  1. Nu inteleg de ce a trebuit să recurgă la a spăla rufele în public prima dată. Cand putea mai întâi să încerce să sa imi legatura cu Jimin si asa mai departe, a acționat foarte prost, de fondul furiei si a facut totul public, implicând și mai multe persoane.
    Putea sa faca asta dupa, în cazul în care nu exista intelegere.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s