Mina spune că membrele AOA au vizitat-o și că Jimin și-a cerut iertare

Ziua de ieri a fost una șocantă pentru fani, întrucât Mina, o fostă membră AOA, s-a hotărât să vorbească despre hărțuirile pe care le-a suportat de la lidera grupului, Jimin, timp de 10 ani.

Mai multe detalii găsiți aici, aici și aici.

Actrița a decis să îi informeze pe fani cu privire la situația actuală într-o nouă postare pe Instagram:

În primul rând, îmi pare rău că am cauzat atât de multă agitație într-o singură zi și disconfort pentru unii. S-au scris multe articole pe care probabil le-ați citit cu greu. Unii poate nici nu ați vrut să știți despre asta. Mulți oameni au venit îngrijorați acasă la mine să mă vadă. Așa că îmi cer iertare tuturor pentru că v-am îngrijorat. Au existat o mulțime de bârfe, întrucât sunt fapte la care o celebritate nu ar fi trebuit să recurgă. Așa că îmi pare foarte rău. Acum câteva ore, membrele și chiar managerul au venit acasă la mine ca să vorbim. Prima dată, Jimin unnie a venit foarte nervoasă, așa că am fost derutată. Am întrebat-o dacă asta este o expresie pe care o persoană care a venit să își ceară iertare ar trebui să o aibă. Am avut o problemă atunci când Jimin unnie a întrebat unde este cuțitul și dacă ar trebui să se sinucidă și ea. Dar ne-am calmat, ne-am așezat și am discutat. A spus că nu își amintește, iar eu am continuat să îi vorbesc despre hărțuiri. Desigur, probabil nu aveam mintea atât de clară, dar ea continua să spună că nu își amintește. Ea afirmă că a făcut unele lucruri, dar nu le-a făcut pe altele. Desigur, nu îmi pot aminti fiecare singur detaliu, dar am articulat clar lucrurile pe care mi le aminteam pe măsură ce am continuat să vorbesc. Jimin unnie a crezut că am rezolvat totul în ziua înmormântării tatălui ei. Dar a fost o înmormântare, așa că am mers doar ca să o consolez. Din perspectiva ei, probabil lucrurile se rezolvaseră, întrucât i-am dat un mesaj în ziua aceea, iar ea și-a cerut scuze, fără să își amintească de propriile fapte. Ar fi putut să creadă asta, desigur. Dar cum pot 11 ani de durere să dispară într-o singură zi? În acea zi, a înmormântării, nu am vorbit deloc despre experiențele prin care am trecut. Cum să vorbim despre asemenea lucruri într-un asemenea loc? Desigur, am ajutat-o cu toată sinceritatea. Dar m-am întors la vechea eu după. Am fost atât de distrusă, deci cum să mă întorc la normal într-o singură zi?

Oricum, am continuat să vorbim. După ce a ascultat, Jimin unnie a continuat să spună ‘Scuze. Îmi pare rău.’ Și-a cerut iertare, oricum, și am decis să îi accept scuzele. S-a întors acasă, iar membrele care au stat în spate m-au făcut să promit că nu mă voi gândi să îmi fac lucruri rele. S-a terminat cu mine promițând să îmi limpezesc mintea. Cred că tații noștri privesc împreună din rai. Nu pot scrie minciuni, deci… um, m-am întrebat sincer dacă Jimin unnie este capabilă să simtă măcar puțină vină din cauza expresiei sale de la început. Cu toate acestea, a continuat să spună că îi pare rău. Da, am primit scuze. Le-am auzit… dar… nu știu ce să spun. Sincer, nu am fost capabilă să o văd pregătită de a-și cere iertare cu sinceritate. Poate este un complex de inferioritate sau poate am fost doar prea furioasă pe Jimin unnie. Ar fi putut fi sinceră, așa că nu pot să trag singură vreo concluzie. Încă de când am pornit acest incident… Mă voi calma acum și voi depune efort în a fi mai bine în timp ce primesc tratament. Mă voi asigura că nu va mai fi agitație. Îmi pare foarte rău… Mă voi strădui să mă îndrept de acum încolo. Sunt o mulțime de oameni care au trecut prin stres din cauza mea… Îmi pare foarte rău… Admit. Încă nu pot scrie pozitiv despre Jimin unnie, nici măcar în această postare. Sincer, nu îmi amintesc scuzele pe care mi le-a dat la sfârșit. Îmi amintesc doar că eram atât de nervoasă, încât mă uitam continuu la tavan. Sunt distrusă fără șansă de recuperare în acest punct, așa că nu pot să mă fac mai bine pe loc….. dar totuși, ar trebui să depun efort. Am decis să… nu mai menționez nimic despre acest incident și nici nu voi mai scrie nimic despre el… Nu voi mai spune lucruri fără filtru… Nu sunt bună la scris, așa că nici nu îmi amintesc ce am scris… Dar îmi cer scuze încă odată.

View this post on Instagram

우선 오늘 제 감정을 스스로 참지못하고 하루종일 떠들석하게 만들고 많은 사람들에게 피해를 주게 된 점 죄송합니다..읽기 불편한 기사들도 계속 올라왔을거고 뭐 혹시나 누군가에게는 모르고 싶은 일이였을수도 있고 집에도 많은 사람들이 찾아와주고 걱정을 끼쳐드려서 죄송합니다 그래도 연예인이라는 직업을 가진 사람이 해서는 안 될 행동들과 말이 많았으니까요..그냥 정말 죄송합니다 몇시간 전에 모든 멤버들과 매니저분들도 제 집 까지 다 와주었고 대화를 했어요 처음에 지민언니는 화가 난 상태로 들어와 어이가 없었고 이게 사과 하러 온 사람의 표정이냐고 전 물었죠 막 실랑이 하다가 언니가 칼 어딨냐고 자기가 죽으면 되냐고 하다가 앉아서 이야기를 하게 됬어요 그리고 기억이 안난다고 했어요 저는 계속해서 당한것들을 이야기 했고 물론 저도 제 정신은 아니였을테고 언니는 잘 기억을 못하더라구요 이런적은 있고 저런적은 없고 이야기 하는데 저도 전부 다 기억할 수 없지만 생각나는건 눈 똑바로 쳐다보고 이야기 해나갔어요 언니는 장례식장에서 다 푼걸로 생각하더라구요 그러기엔 장소가 장례식장이고 그날만큼은 위로해주러 간거였고 연락도 그날은 잘 했고 자기가 한 행동을 기억 못 하는 이 언니가 어쨌든 미안해 라고 말했으니 언니 입장에서는 충분히 그렇게 생각들 수 있는 상황들이였어요 맞아요 근데 11년 고통이 어떻게 하루만에 풀릴수가 있지? 그날 제가 당한거에 대해서는 오고간 대화가 없었고, 그 장소에서 어떻게 그런 대화를 할수있나요 당연히 전 그날만 진심으로 위로해주었고 그 후론 다시 저였죠 하루 아침에 너무 고장난 제가 바로 제정신이 될수는 없잖아요;;아무튼 전 계속 말을 이어 나갔고 그 후로는 언니는 듣고 미안해 미안해 말만 했고 어찌됬건 사과 했고 전 사과 받기로 하고 그렇게 언니 돌려보내고 남은 멤버들과 더 이상 저도 나쁜 생각같은건 정신차리기로 약속하고 끝났어요 하늘에서 두 아버지가 보고계실거라고 믿어요 거짓말을 쓸수는 없으니까..음 솔직히 처음에 언니 모습 생각하면 언니는 죄책감을 느끼지 못하나 싶었어요 아무튼 그래도 미안하다라는 말을 계속 들었고..네 들었죠..들었는데..음 사실 뭐라고 써야할지 모르겠어요 솔직히 진심어린 사과하러 온 모습은 제 눈에는 안보였는데 이거는 제 자격지심 일수도 있고 워낙에 언니한데 화가 나 있는 사람이라 그렇게 보려고 한건지..언니는 진심이였을수도 있으니 뭐라 단정 지을순 없겠네요 일단 이제 이 이야기를 정리해야하니깐..저도 이제 진정하고 꾸준히 치료 받으면서 노력하고, 더 이상은 이렇게 소란피우는 일 없도록 하겠습니다 정말 죄송합니다..죄송합니다..앞으로 조금씩 조금씩 고쳐나가려고 노력할께요 오늘 저 때문에 피해본 사람들도 참 많은데 정말 죄송합니다…….솔직히 이 글에서도 제가 그 언니를 좋게 써내려가진 못하는 것 같아요 네 인정할께요 사실 뒤에 사과한거는 생각도 안나고 화나서 온 첫 장면만 반복해서 떠오르네요 제가 삐뚤어질대로 삐뚤어져서 당장은 안고쳐져요………하지만 이것도 노력해야죠 그러기로 했고..이제 이 일에 대해서 언급하거나 또 글을 올리거나 말도 안가리고..그러지 않을께요..글도 잘 못써서 뭐라고 쓴건지도 모르겠지만 아무튼 다시 한번 죄송합니다..

A post shared by 권민아 (@kvwowv) on

sursă

26 de gânduri despre „Mina spune că membrele AOA au vizitat-o și că Jimin și-a cerut iertare

 1. iamkpoper26

  Jimin?Să se omoare?🤦🏻‍♀️Sincer,știa Jimin că o să posteze Mina asta pe contul său de Instagram si cred ca intenționat a facut asta,gen ,,unde-i cuțitul….” doar ca sa îngrijoreze fanii.Dupa 10 ani de chin,Jimin ar trebui sa dispară din fata Minei,serios,nici sa nu o vadă etc.Nu ascult,nu ascultam AOA.Stiu ca suna ciudat dar Jimin are fata aceea de fata rea,cea care îi hartuieste pe ceilalți,doar mie mi se pare?Nu cred ca ,,a scapat” de acest obicei,hărțuitul,asa ca…in asemenea situatii abea iti găsești cuvintele,e foarte dureros,cum a dat de înțeles Mina si cum a vrut să dea de înțeles,aceste lucruri nu se repara intr-o singura zi,am trecut si eu prin asemenea lucruri,dar sa-mi faca o rana,nici vorba,tatăl meu chema politia.scuzati-mi greselile

  Apreciază

  Răspunde
  1. aeJ

   niciodata nu poti eticheta o persoana dupa ‘moaca’ fie ca e vorba de cineva asemenea lui Jimin sau nu.
   ideea in sine e ca Mina si-a acceptat soarta si nu a facut nimic, a vorbit prea tarziu.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Ana

    Esti tu Mina sa spui ca si-a acceptat soarta? Cate vedete din kpop ai vazut tu sa recunoasca ca sunt maltratate, hartuite etc? Foarte putine si asta dupa o perioada lunga in care au suportat problemele.Nu toate persoanele au puterea de a se lupta. Sunt multe motive: frica, intimidare, dar in primul rand e faptul ca sunt vedete si un scandal de genul ar distruge cariere. Mina a ales să plece in liniste din trupa dupa ce nu a mai suportat, dar intr-un final, a cedat mental. Dar cel mai simplu e sa privesti in jur, colegii hartuiti la scoala se plangeau cuiva? Nu. Foarte putini o faceau. Restul taceau si inghiteau.
    A vorbit prea tarziu? Ba deloc. Daca e adevarat, e timpul ca Jimin sa se care din industrie.

    Apreciază

    Răspunde
     1. Ana

      Nu e vorba doar de cariera ei, ci a intregii trupe. Scandalul le-ar fi transformat in T-ara 2.0. Putem acum sa ne axam pe faptul ca hartuitorul e de vină și nu victima? Unii vreti sa pareti asa deschisi la minte numai ca sa fiti singurii cu o parere diferita. Intreaba un psiholog si iti va spune ca e un tipar obisnuit pentru victime. Mina a cedat mental, chiar nu intelegi??

      Apreciază

      Răspunde
      1. aeJ

       e destul de ciudat sa-i spui asta unei peroane care chiar asta face si lucreaza cu oamenii.
       repet, mai presus de sanatate nu trebuie sa existe nimic.
       ea putea sa fie ajutata din perioada in care asta se intampla si nu ar mai fi cedat, ce e atat de greu de inteles? daca un om nu-ti cere ajutorul, n-ai cum sa-l ajuti, nu?
       tu asta nu intelegi si pe langa tine mult altii. Mina a spus ca membrele stiau ceva de situatia asta, de ce nu au facut nimic? agentia, Mina, membrele, Jimin.. toti sunt vinovati.

       Apreciază

       Răspunde
       1. Ana

        faci ce cu oamenii? Dai vina pe ei cand sunt hartuiti si terorizati mental? Doamne, tu chiar nu intelegi. NU toate victimele au puterea de a lupta, de a cere ajutor, de a spune ceva. Mina deja era slabita emotional, toata situatia din familia ei o depasea si era distrusa mental de lidera trupei ei. Ce usor e sa stai si sa scrii din spatele unui anonim „dar de ce nu a spus nimic?” cand clar nu esti in locul ei.

        Si copiii care sunt maltratati ani de zile de rudele cu care traiesc in familie de ce nu spun nimic nimănui? Nu fa pe „psiholoaga” cand clar habar nu ai despre ce vorbesti.

        Apreciat de 1 persoană

       2. aeJ

        ce stii tu despre asta? 🙂
        Si copiii care sunt maltratati ani de zile de rudele cu care traiesc in familie de ce nu spun nimic nimănui? din nefericire, stiu cum este dar uneori ai nevoie sa gasesti puterea si sa infrunti totul, nu crezi?

        Apreciază

       3. Ami

        Ți-am citit toate comentariile și văd că tu aeJ nu poți înțelege deloc, nu poți înțelege durerea victimei, chiar nu înțelegi cât de greu le este celor care pățesc așa ceva. Nu toți au puterea de a cere ajutor, nu toți pot face față situației mai ales persoanele care sunt timide, ele de cele mai multe ori sfârșesc prin a nu spune nimic. Și eu am pățit ceva asemănător și din propria mea experiență îți pot spune că este forte greu, doare foarte mult. În momentul în care ești hărțuit, chiar dacă ai vrea să spui ceva pur si simplu nu poți, gura nu vrea să ți se deschidă. Am pățit asta, am vrut să le spun părinților și profesorilor dar n-am putut. Pur și simplu veneam acasă și mă gândeam la ziua pe care am avut-o, iar lacrimile nu mi se mai opreau. De fiecare dată când mi se scurgea o lacrimă pe obraji o ștergem repede ca părinți să nu mă vadă așa, iar de fiecare dată când părinți mă întrebau cum a fost la școală eu doar le zâmbeam și spuneam: „Ca de obicei”. M-au hărțuit un an de zile, până într-o zi în care nu am mai putut și am început să plâng în bancă, iar când am ajuns acasă le-am spus părinților ce păteam, dar nu le-am putut spune totul. Tatăl meu a sunat la școală și a vorbit cu diriginta, iar a doua zi diriginta le-a pus celor care mă hărțuiau să-și ceară scuze. Dar nu au fost scuze sincere, au spus-o doar ca să îi lase în pace. Nu mi-au mai făcut nimic din ziua aceia și nu mai mi-au spus nimic, dar de fiecare dată se puneau în spatele meu și mă bârfeau încât să aud tot, iar alți îmi aruncau niște priviri ucigătoare. Iar când am trecut în clasa a 8-a pur și simplu m-au ignorat total, toți din clasă m-au ignorat și m-au făcut să stau toate pauzele în acea bancă, care chiar dacă era bancă de două persoane nimeni nu vroia să se așeze lângă mine, mai bine stăteau singuri în bancă. Iar când un profesor le spunea să stea lângă mine deoarece mai este un loc liber, ei spuneau ” Eu nu stau lângă asta”. Dar acum în sfârșit am scapat de ei. Dar de fiecare dată când mă gândesc la ce mi-au făcut plâng mereu. Ți-am scris acest comentariu nu ca să te jignesc și ca să vezi cum este perspectiva unei victime, cum gândește, ce simte în acel moment. Mie mi-a trebuit un an de zile ca să le pot spune părinților ce pățeam. Dacă ceva din comentariul meu te-a jignit, îmi cer sincer scuze!

        Apreciază

       4. aeJ

        oamenii sunt facuti sa fie capabili sa-si invinga propriile temeri doar ca au nevoie de un pic mai mult motivatie, diferind de la caz la caz.. de la individ la individ dar, toti suntem construiti in acest mod.
        fiecare persoana are o poveste pe care prefera sa o tina ascunsa sau nu, personal ma bucur ca ai avut pe cineva care sa te inteleaga si sa te sprijine.. sa vezi cum e sa fi victima-n propria familie, acolo e cel mai dureros. – sa nu intram in detalii.
        da, stiu cum se simte si gandeste o victima dar mai stiu ca e nevoie doar de putin curaj pentru a primi ajutor. cuvintele nu ma mai jignesc si nici ‘atacurile’ deci nu-i vorba de a jigni or something.
        avem puterea de fi si a gandi diferit.

        Apreciază

   2. hyunamyou

    Imi este scarba de mentalitatea ta, am inteles ca nu esti capabila sa intelegi durerea acestei fete/faptul ca unii oameni sunt mai sensbili/slabi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa judeci, mai bine taci.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Anna06

  Am vz mai sus un comentariu in care spune ca Mina a vorbit prea târziu, scuza-ma pe mine dar cred ca si din aceasta cauza unii idoli aleg sa îndure totul in tăcere sau sa o lasr balta, din cauza persoanelor ca si tine, probabil si ele se gândesc ca vor fii judecați ca au vb prea târziu sau ca „cauta” faima. In primul rand, consider ca, Mina a făcut ceea ce ea a considerat ca este corect, pur si simplu vrea răspunsuri la anumite întrebări si niste scuze, probabil a ales sa o faca public pentru ca stia ca daca va discuta personal cu ea, nu se va ajunge la nimic si cel mai probabil nu va avea parte de acele scuze. Mie imi place abordarea ei, sa ne gândim daca ea nu ar fi spus nimic pe online, cate persoane ar mai fii putut fi in situatia Minei? Oare Jimin sau alte persoane cu acelasi comportament ca si al ei, cate persoane ar mai fi necăjit? Intr-un fel e bine ca a decis sa faca asta, sa posteze pe online si sa ceara răspunsuri, si scuzele care ii se datorează,si tot odata fanii sa înțeleagă cum sunt unele persoane, nu cred ca exista un timp cand ar fi putut sa spuna ce i s a întâmplat, fiecare persoana are timpul lui, ea a făcut ce a simțit, cand si cum. Mai bine mai tarziu decât niciodată si prin asta cred ca a inspirat mult curaj si altor persoane fie ca sunt celebre fie ca nu, sa nu accepte bullying ul si sa nu le fie teama sa scoată la iveala prin ceea ce trec, si asa cum a spus si Mina, ea trebuia sa isi hrănească familia si probabil si acesta este un motiv pentru care a ales sa taca pana când, a simțit ca nu mai poate suporta. Noi nu stim multe dar fata aceasta are coșmaruri, a vrut sa se sinucidă, i s au făcut nedreptăți, crezi ca daca ar fi mers personal fara sa spuna nimic pe online, aa obțină răspunsuri si acele scuze s ar fi rezolvat ceva? Nu. Un om nu se schimba asa ușor. Daca as fi fost in locul ei, si ar fi trecut si mai mult de 10 ani, as fi făcut acelasi lucru pentru ca e dreptul meu si o persoana trebuie sa isi asume greșelile, ceea ce face sau ce spune referitor la alte persoane. E om, a trecut prin multe si suferă, fie ca trec si 20 de ani, are dreptul sa spuna ceea ce i s a întâmplat oricât de mult timp a trecut.

  Apreciază

  Răspunde
 3. hyunamyou

  Nu isi aminteste, exact asta a spus si Lea Michele, asta spun persoanele carora nu le pasa, de asta nu isi amintesc. Mina a vrut ca ea sa isi ceara iertare, dar Jimin nu a fost sincera si asta e clar, mi se pare ca si ea a realizat in final. Imi aduce aminte de sora mea, nu m-a hartuit, dar a facut niste chestii care m-au ranit in trecut si asta ne-a distrus relatia, acum daca ma duc la ea si ii spun, nu isi aminteste, cum sa isi aminteasca cand ea asa este?! E ceva normal pentru ea, nu ma astept sa realizeze vreodata cum este. Asta e destul de comun. Am mai spus-o, Mina nu este bine si sper sa primeasca ajutor. Cat despre celelalte membre… imi este greu sa cred ca niciuna nu stia de starea lui Mina.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Naomi

   Exaaaaaact!!!!!!! Daca le spun parintilor mei toate lucrurile pe care mi le-au spus si tot ce mi au facut habar nu au despre ce vorbesc… dar eu am pierdut noptile plangand si nu o sa uit niciodata anumite vorbe, de aceea nu avem o relatie normala… bineinteles este vorba despre alta situatie la mine dar ce vreau sa spun si eu este ca atunci cand tie nu ti pasa uiti in secunda in care ai scos jignirea pe gura… dar victimele nu vor uita nici un minut

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Da, alta situatie, eu nu pot sa ma numesc victima, dar da, uitatul este o trasatura comuna in cazurile de genul, e vorba de nepasare. Parintii ar trebui sa iti fie alaturi in cazurile de genul…

    Apreciază

    Răspunde
 4. Pingback: Canalul de YouTube a lui Jimin se află în fruntea topului cu cei mai mulți dezabonați, pierzând peste 10% din ei! | K-POP ROMÂNIA

 5. Pingback: Mina, fosta membră AOA, le dă unfollow pe Instagram membrelor Chanmi și Seolhyun, iscând noi speculații | K-POP ROMÂNIA

 6. Pingback: FNC Entertainment oferă o declarație cu privire la postările fostei membre AOA, Mina | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s