Yeonwoo, ex-MOMOLAND, face dezvăluiri neașteptate despre schimbarea sa bruscă de carieră

Fosta membră MOMOLAND, Yeonwoo, a făcut o postare neașteptată pe fan cafe-ul oficial.

În dimineața zilei de 4 iulie, Yeonwoo a lăsat un mesaj ambiguu pe fan cafe, în care își dezvăluie gândurile cu privire la schimbarea direcției carierei sale. După ce a părăsit MOMOLAND în noiembrie 2019, idolul pare că a ales să fie continue ca actriță.

Conform ‘Sports Kyunghyang‘, Yeonwoo a scris că „nu a vrut să renunțe” la visurile sale de la început, făcându-i pe internauți să creadă că plecarea sa din MOMOLAND nu a fost complet voluntară.

Mai jos aveți traducerea integrală a scrisorii:

Doarme toată lumea? Zilele acestea, inima mea a fost cea mai agitată, de aceea am venit aici la o oră atât de târzie. Este o poveste destul de serioasă, dar… ca întotdeauna, nu există un conținut propriu-zis. De fiecare dată când deschid Instagram Live, sunt întotdeauna o mulțime de mesaje răutăcioase care apar. Acești oameni s-ar înfuria dacă i-aș ignora.

Toată lumea. Câte suflete curajoase există în această lume, cei care lasă în urmă cu inima curată ceea ce au investit în tinerețea lor? Eu nu am acel tip de curaj. Și nu am avut nici voința. Nici în trecut, nici în prezent. Doar mi-am suprimat voința și am îndurat totul, însă nimic nu a funcționat.

Nu v-am trădat din lăcomie ca să îmi încep o nouă carieră. Știți cât de dureros este să fii înțeles greșit și să fii criticat de oamenii pe care îi iubești? Vă rog să vă opriți acum. Nu pot să explic fiecare detaliu micuț, știți de ce. De ce credeți că mă abțin să menționez acei oameni și am grijă la lucrurile pe care nu le pot spune și la acțiunile pe care nu le pot lua?

Și nu contează prin ce fel de schimbări am trecut sau cât de mult am suferit… Nu vreau să le țin pentru mine. Nu mai vreau nici să plâng. Vreau doar să îmi imaginez un viitor fericit alături de oamenii pe care îi iubesc. Am suferit destul.

Această carieră nouă pe care o încep. Nu am altă opțiune. În acest fel, măcar pot să continui să îmi îndeplinesc visul și să vă văd pe toți. Cum pot să renunț la tot, serios?

Toată lumea… Știu că aici, cei mai mulți dintre voi mă iubesc… dar nu există un alt loc unde să spun. Dacă aș face asta în orice alt loc public, ar fi nechibzuit. Îmi pare rău.

Vă iubesc pe toți, chiar dacă unii m-ar putea urî. Numai… mă gândesc că și aceste cuvinte ale mele ar putea fi o povară. Dar chiar încerc din greu să fac bine. Dacă ați putea să vedeți asta, aș fi foarte, foarte recunoscătoare. Îmi pare rău pentru această oră târzie. Noapte bună.

Internauții se întreabă dacă „acei oameni” la care se referă Yeonwoo sunt cei din zilele în care făcea parte din MOMOLAND. Voi ce credeți despre scrisoare?

sursă

Un gând despre “Yeonwoo, ex-MOMOLAND, face dezvăluiri neașteptate despre schimbarea sa bruscă de carieră

  1. Și nu contează prin ce fel de schimbări am trecut sau cât de mult am suferit… Nu vreau să le țin pentru mine. Nu mai vreau nici să plâng. Vreau doar să îmi imaginez un viitor fericit alături de oamenii pe care îi iubesc. Am suferit destul.

    de aia mi-a fost bias in Momoland si inca imi este 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s