[CCC] Seolhyun din AOA criticată pentru prietenia cu Jimin

AOA Cancels Appearance At Upcoming Festival Following Jimin's ...

Scandalul AOA a luat proporții și este cel mai discutat subiect la moment în industria de divertisment. Internauții nu dau vina numai pe Jimin, ci și pe restul membrelor din AOA, în special Seolhyun, care e prietenă foarte bună cu lidera trupei, pentru că nu au intervenit între Jimin și Mina.

Comentarii: Aju Econ via Nate

1. [+1,321, -30] Sunt toate la fel. Pun pariu că râdeau de asta până acum, iar Jimin nici nu îndrăznea să-i zică ceva lui Seolhyun pentru că aceasta e populară.

2. [+1,183, -37] E greșit să o criticăm doar pentru că e prietenă cu Jimin, dar e imposibil să nu fi știut, mai ales la cât de apropiate erau în ultimii ani…

3. [+1,077, -41] Nu e nici ea mai bună

4. [+158, -6] Cine se aseamănă se adună. De aceea adulții mereu ne spun să avem grijă cu cine prietenim. Îți vor influența deciziile. Mai mult de atât, e dificil să prietenești cu persoană care are valori diferite de ale tale. Sigur, hai să presupunem că Seolhyun nu știa de asta în primii doi ani, dar timp de zece ani?? Când Jimin o hărțuia în dormitoarele lor, când toată lumea vedea asta??? Doar pentru că nu o privea pe ea? Doar pentru că nu a participat, nu înseamnă că e nevinovată. Ajunge cu toate prostiile astea. Voi toți care ați urmărit cum erau hărțuiți alți elevi în școala voastră, nu sunteți mai buni.

5. [+139, -1] Sunt cele mai bune prietene… au tatuaje de prietenie, inele la fel… e imposibil să nu fi știut cum e Jimin.

6. [+125, -1] Eram sigur că Jimin va recunoaște imediat cum Mina a spus că a adus un bărbat în apartamentul lor. Știu că au dat de belea dacă se dezvăluie identitatea tipului…

7. [+124, -2] Seolhyun nu e normală dacă a urmărit cum o persoană a fost hărțuită timp de 10 ani și mai e și prietenă cu hărțuitoarea ㅋㅋ

8. [+99, -1] Cu siguranță știa, nu va scăpa de critică

9. [+80, -1]  Să alegi să urmărești și să nu faci nimic timp de 10 ani te face complice ㅋ Seolhyun probabil că se gândește acum „Nu e corect, nu am făcut nimic”, dar nu, ai făcut ceva 100%. Mina probabil ți-a cerut ajutorul, poate și doar din priviri, dar ai ignorat-o. Va fi greu să-ți continui cariera de celebritate.

10. [+64, -0] Nu numai că Seolhyun nu are educație, dar nu are nici măcar etică

Articol: După plecarea lui Jimin, AOA e o trupă de patru membre acum cu o controversă în spate

Comentarii: Newsen via Nate

1. [+4,176, -36] Patru membre? La ce bun, despărțiți-vă

2. [+3,809, -57] Toate par să aibă aceiași ochi și urechi, nu sunt diferite…

3. [+3,089, -43] Toate au tăcut și urmărit. Am devenit fanul lor prin „Queendom”, dar asta mă face să le văd diferit.

4. [+428, -3] AOA, sper că citiți asta. Probabil vă gândiți că Mina v-a distrus cariera, dar să nu îndrăzniți să dați vina pe ea. V-ați distrus viitorul din cauza propriului egoism, nu din cauza Minei.

5. [+379, -4] Probabil stau acum acasă fumând țigări și înjurând ㅋㅋㅋ

6. [+330, -3] Trupa deja nu avea viitor din momentul plecării lui Choa

7. [+327, -4] Bărbatul din apartament a fost momentul decisiv. Până și FNC s-a dat bătut după ce a ieșit asta la iveală. E singurul lucru ce a fost dezvăluit în această ceartă.

8. [+323, -19] Mai ales c*rva aia de Seolhyun care stă mereu cu Jimin și se numesc prietene cele mai bune. Nu e diferită.

9. [+256, -0] Mă îndoiesc că asta s-ar fi întâmplat dacă Choa ar fi fost numită lidera de la început

10. [+204, -1] Destrămați trupa. Kinddokkang, scandalul lui Seolhyun cu Zico, hărțuire, sex în apartamentul lor, scuzele cerute cu un cuțit… prea multe scandaluri pentru a continua.

Articol: Fanii AOA renunță la Jimin… „Nu o mai susținem pe Jimin, îi cerem scuze lui Kwon Mina”

Comentarii: Sports World via Nate

1. [+500, -10] Nu e o problemă care poate fi soluționată doar cu plecarea lui Jimin din trupă. Nu ar trebui să se implice și poliția?

2. [+451, -9] Jimin e o nebună fără minte, și-a distrus singură cariera. Ar trebui să fie recunoscătoare că Mina e în viață acum.

3. [+398, -5] Pentru o persoană care se presupune că e lidera trupei, chiar a întrecut măsura. Să aduci un bărbat în apartamentul comun…? ㅋㅋ Uite de aia ceea ce vezi la TV nu e real. Oamenii au două fețe.

4. [+52, -1] Dacă Jimin nu ar fi numit toată povestea „ficțiune”, mă îndoiesc că Mina ar fi dezvăluit povestea cu bărbatul din apartament. Proasta aia a luat cea mai nătângă decizie. ㅠ

5. [+42, -1] Mi s-a rupt inima când am văzut încheietura mâinii Minei

sursă

4 gânduri despre „[CCC] Seolhyun din AOA criticată pentru prietenia cu Jimin

 1. hyunamyou

  Sincer, problema asta este mai delicata. Adevarul este ca atunci cand ai un prieten foarte bun, nu poti sa-l tai asa pur si simplu din viata ta daca face ceva urat, nu esti de acord, dar prietenul este prieten, mai ales daca ti-a fost alaturi in niste momente grele din viata(alea se tin minte cele mai bine). Pe alta parte, daca te gandesti la victima, e oribil, nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa stii despre asa ceva si sa nu faci nimic… Acum depinde de circumstante, nu stiu cat de apropiate au fost cele doua, dar daca au fost atat de apropiate pe cat se spune, Seolhyun probabil stia, acum poate nu stia cat de sensibila este Mina… Nu stiu, pe orice parte o dau, e urat. Trebuie sa spun ca astea sunt cazuri destul de comune, cred ca la toti ni s-a intamplat sa ne intrebam de ce unii oameni sunt prieteni.

  Apreciază

  Răspunde
 2. 𝐽𝑢𝑙𝑖𝑎 ❦

  Nu mi se pare corect sa se ajunga la concluzia asta doar pentru ca sunt prietene.
  Eu si prietena mea nu suntem impreuna 24/24, 7/7. Si, de asemenea, nu ne impartasim toate secretele.
  Hai sa zicem totusi ca Seolhyun stia. De unde stiu ei ca nu a intervenit? Ii imposibil ca macar una din 7 membre sa nu fi intervenit. Asa ca sa inceteze ei cu „sunt toate la fel”.
  Stiu ca poate ei i se pare dezgustator (si chiar ii) sa iti aduci iubitul in casa cu celelalte fete, dar eu zic ca putea sa sara peste asta. Sa zici ceva din viata personala a cuiva dupa 10 ani de cand s-a intamplat… Treaba ei. Putea sa dezvaluie ce i-a facut, dar ea vorbeste despre viata sexuala.
  Imi pare rau de ea. Intotdeauna mi s-a parut ca ii foarte sensibila si emotiva.
  Toti idolii vostri se straduiesc sa zambeasca cat pot ei de bine pentru voi, iar voi ii mai si criticati ca o data nu a zambit, ca a fost obosit, ca nu a fost energic sau ca s-a simtit rau.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Dana

  Le cam dau dreptate coreenilor. Mi se pare imposibil sa nu fi stiut ce se intampla, totusi vorbim de niste ani. Daca era ceva mai recent, da, mai mergea faza cu nestiutul, dar asta mie greu sa cred.
  Care si cum e situatia nu stiu, poate au mai intervenit si ele cat de cat in aceasta hartuire, dar din moment ce tot a continuat nu prea le-a durut capul. Sau cel putin asa vad lucrurile, pentru ca s-a intamplat sa vad si eu persoane hartuite si sa apar pe cat posibile.
  Dar hai sa fim seriosi, unii oameni sunt oribili, fac diferite lucruri pentru a-si hrani orgoliu.
  Eu le invinovatesc pe toate, pentru mine n-au scuza.

  Apreciază

  Răspunde
 4. zicoji13

  [+428, -3] AOA, sper că citiți asta. Probabil vă gândiți că Mina v-a distrus cariera, dar să nu îndrăzniți să dați vina pe ea. V-ați distrus viitorul din cauza propriului egoism, nu din cauza Minei.

  Are dreptate.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s