Fanii trupei GOT7 atacă compania JYP Entertainment după aproape 7 ani de neglijenta

Fanii GOT7 cer agenției un tratament mai bun pentru membrii trupei, plasând un camion în fața agenției și aducând un hashtag special în tendințe pe Twitter.

După aproape 7 ani de neglijență și promovare proastă, fanii GOT7 au ajuns la capătul puterilor! Probabil pentru unele fandomuri subtitrările și albumele pe Amazon sunt ceva normal, dar pentru GOT7 și fanii lor nu. După sute de email-uri și hashag-uri cerând promovare, securitate, subtitrări și albume pe Amazon/distribuție în America și internațional, fanii GOT7 au trimis un camion cu un mesaj la JYP ca o ultimă soluție.

Haideți să vedem nemulțumirile fanilor GOT7:

 • Fanii GOT7 doresc ca JYPE să se ocupe de promovarea turneelor mondiale. Ahgase, numele fanilor, s-au ocupat personal de promovarea turneului „Spinning Top”. Din banii lor au făcut fluturași și au închiriat panouri publicitate pentru a promova turneul. JYP a oferit informații limitate despre bilete și le-a pus în vânzare cu două săptămâni înainte de începerea concertelor. Mai mult, au lăsat fanii din Europa să aștepte 3 luni fără un anunț.
 • JYP nu oferă fanilor timp pentru a cumpăra albume. În timp ce celelalte trupe au o perioadă de precomenzi între două săptămâni și până la o lună, GOT7 are doar maxim două.
 • GOT7 este singura trupă din JYP care nu are albume pe Amazon (Albume oficiale care vin direct de la JYP Ent.) și nici distribuție internațională oficială. Celelalte trupe au albumele pe Amazon și în magazine precum Target și Walmart.
 • Fanii GOT7 cer tipărirea de albume vechi. În timp ce celelalte trupe au obținut acest lucru, GOT7 nu a mai primit albume retipărite de mai bine de un an de zile.
 • Fanii GOT7 cer ca trupa să aibă control asupra muzicii sale. Chiar dacă își scriu melodiile din 2015 și melodiile principale scrise de JB, liderul trupei, au fost mai bine clasate în topul Melon, J.Y. Park continuă să ignore asta și chiar le spune idolilor că „nu își cunosc încă stilul”, chiar dacă membrii GOT7 au dovedit că știu care e stilul lor de nenumărate ori! De amintit faptul că alte grupuri de băieți au control absolut asupra conținutului de pe albumele pe care le lansează.
 • Fanii GOT7 cer ca J.Y. Park sa nu mai intervină în muzica trupei GOT7!  Din cauza lui, JB a trebuit să schimbe melodia ‘Eclipse’ de 15 ori – JB a recunoscut că nu îi place melodia și că nu simte că el ar fi făcut-o,  în perioada respectivă, acesta lucrând și pentru subgrupul JUS2. Liderul a spus că acea perioadă a fost foarte stresantă, a locuit în studioul de înregistrări și a ajuns să îi curgă sânge din nas zilnic din cauza stresului.
 • Fanii GOT7 cer ca JYP să nu mai oprească activitățile solo ale băieților. Membrii și alte persoane din industrie au declarat că JYP nu acceptă oferte.
 • Fanii GOT7 cer ca pagina oficial de Twitter a trupei să posteze despre proiectele și evenimentele tuturor membrilor și să îi promoveze.
 • Fanii cer show-uri pentru GOT7. Se pare că în timp ce fanii trimiteau email-uri la show-uri și emisiuni, pentru a solicita apariții pentru favoriții lor, JYP le oprește pe motivul că aceștia „Nu au timp” (#teamwork). Chiar dacă s-a putut dovedi că trupa nu făcea nimic atunci când JYP spunea că membrii „nu au timp”.
 • Fanii cer ca GOT7 să nu mai fie uitați și speră ca membrii să fie puși mereu pe site-ul JYP. În urmă cu câțiva ani, profilul trupei nu a fost pe site-ul agenției timp de 5 luni de zile.
 • Fanii cer protecție pentru GOT7. Din cauza așa zișilor fani sasaeng, BamBam a trebuit să se mute, iar adresa lui Jackson și a părinților lui a fost dezvăluită în ziare.
 • JYP nu a luat nicio acțiune împotriva fanilor sasaeng. Mai mult, aceștia au cauzat un accident de mașină în care Jackson a fost implicat, iar idolul și acum suferă de probleme cu spatele. Una dintre fanele sasaeng chiar a reușit să facă un apel video cu Mark; Youngjae a postat de nenumărate ori că este sunat și urmărit de câteva fane și chiar a primit amenințări cu moartea;  în urmă cu o săptămână, Yugyeom își făcea unul dintre live-urile sale zilnice, în timp ce a fost sunat de un sasaeng. De asemenea, în urmă cu câțiva ani, a fost filmat în timp ce își făcea nevoile, dar din fericire, acea persoană a reușit să filmeze doar picioarele lui. Nimeni nu a fost tras la răspundere.
 • Fanii cer subtitrări pentru tot ce este legat de GOT7. Pe canalul de Youtube al trupei sunt clipuri care așteaptă sa fie traduse din 2018. Fanii traduc declarații, articole și videoclipuri, dar compania nu acceptă traducerile lor, așa că fanii trebuie să posteze pe alte site-uri clipurile traduse pentru ca și fanii internaționali să se bucure de ele.
 • JYP nu postează despre evenimente și în general programul membrilor. Iar când o fac, este subiectiv și fără traducere.
 • Fanii din Japonia cer niște explicații după ce fanclubul a fost închis fără o declarație sau motiv.
 • Fanii GOT7 cer să nu mai fie ignorați. În ultimii doi ani, au fost trimise peste 750.000 de emailuri, la care nu au primit un răspuns nici până acum.

Camionul va fi în fața agenției timp de 4 zile, 6-10 iulie, dacă nu vor primi un răspuns, fancluburile pregătesc deja noi metode prin a atrage atenția. Între timp, Yugyem a făcu un v-live în care a spus că a văzut camionul și a mulțumit fanilor, dar JYP a șters vlive-ul. Mai jos aveți clipuri și poze cu camionul.

Investitorii au anunțat la începutul anului că dacă GOT7 nu semnează un contract de continuare, ei nu vor mai fi asociați cu JYP și chiar au declarat că nu văd cum JYP va crește fără GOT7. Contractul trebuie semnat în luna noiembrie.

În timp ce camionul era în fața agenției, fanii erau pe Twitter și au contirbuit ca hashtag-ul #FairTreatmentForGOT7 să ajungă pe primul loc în tendințele mondiale!

Image

Image

Image

Videoclipul arătat pe camion:

4 gânduri despre „Fanii trupei GOT7 atacă compania JYP Entertainment după aproape 7 ani de neglijenta

 1. Anonim

  Dacă ar fi dupa JYP, GOT7 ar scoate album cu melodii scrise numai de el, ca vezi doamne el stie care „este culoare trupei”. Adica serios acum. Si nici macar nu au fost menționate toate lucrurile, in timp ce Stray Kids filmează videoclipul intr un raliu de curse si pentru Twice se construiește special decor, GOT7 primeste doar green screen. O trupă veche de aproape 7 ani si care a adus mai mulți bani decât trupele menționate, atât merita?
  Mi se face rau cand il aud ca vorbeste despre compania lui ca un model de urmat printre agențiile entertainment, so cred ca vedea doar cat I’m tine basil si atat.

  Apreciază

  Răspunde
   1. aeJ

    calmi **
    niciodata nu i-am vazut implicati in scandaluri sau probleme de orice fel chiar daca se stie ca GOT nu sunt chiar idolii care sa nu fie ‘atacati’ de idioti

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s