Internauții discută despre numărul crescut de idoli japonezi din industrie

Popularitatea grupurilor k-pop a crescut la nivel global, idolii primind mult sprijin din partea fanilor internaționali.

Cu o asemenea popularitate, a devenit un lucru obișnuit ca unele trupe să aibă în componență membri străini. Internauții au observat că numărul de idoli japonezi a crescut destul de mult față de anii trecuți. Mai jos aveți câteva exemple:

Yuta din NCT

Mina din TWICE

Sana din TWICE

Momo din TWICE

Sakura din IZ*ONE

Nako din IZ*ONE

Hitomi din IZ*ONE

Yuto din PENTAGON

Re Mi din Cherry Bullet

May din Cherry Bullet

U din ONF

Miya din GWSN

Lea din Secret Number

Haru din Nature

Juri din Rocket Punch

Unii internauți au fost încântați de ideea de a avea atâția membri internaționali în grupurile k-pop, însă alții s-au arătat sceptici, întrucât au existat incidente în trecut în care membrii străini și-au părăsit grupurile într-o manieră nu foarte pozitivă.

Câteva comentarii sunt: „Este prima dată când o văd pe Lea. E așa drăguță”, „Nu doar japonezi, sunt și mulți membri chinezi și thailandezi în k-pop în zilele de azi”, „Miya din GWSN are o aură atât de unică. Fața ei este foarte unică, dar și drăguță”, „Uau, membrii japonezi arată coreeni. Probabil datorită machiajului. Nici nu pot să îi diferențiez”, „Am impresia că ar putea cauza probleme, ca acei membri internaționali de acum ceva timp”, „Membrii japonezi nu fac probleme. Învață coreeană și se adaptează culturii. Se înțeleg bine cu ceilalți”, „Nu înțeleg de ce companiile includ atâția membri japonezi”, „Membrii japonezi nu pleacă fără permisiune… sunt mai buni decât membrii chinezi.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s