Jasper Liu vorbește despre experiența de a lucra cu Lee Seung Gi într-o emisiune de divertisment

Jasper Liu Talks About Working With Lee Seung Gi On Variety Show, Wanting To Invite HaHa, And More

Actorul Jasper Liu a vorbit despre cum a fost să lucreze alături de Lee Seung Gi pentru emisiunea „Twogether”!

„Twogether” este o emisiune de călătorie cu Lee Seung Gi și Jasper Liu, care au aceeași vârsta dar provin din țări diferite și vorbesc limbi diferite. Împreună, aceștia călătoresc în diverse țări pentru a-și întâlni fanii și pentru a depăși barierele de a forma o prietenie. Emisiunea a fost filmată în 2019, dar a avut premiera în data de 26 iunie.

Pe 6 iulie, Jasper Liu a vorbit despre experiența sa din cadrul „Twogether”. În primul rând, acesta a făcut cunoscut motivul pentru care a ales să i se alăture lui Lee Seung Gi pentru acestă emisiune, spunând: „Mi-a plăcut foarte mult ideea de a călători prin toată Asia și de a întâlni fanii. De asemenea, mi-a făcut plăcere să urmăresc proiectele lui Lee Seung Gi, iar după ce am auzit că echipa de producție a ‘Running Man’ va produce ‘Twogether’, am decis că vreau să participi la această emisiune fără a ține cont de dificultățile care ar putea apărea.”

Acesta a continuat: „Am crezut că vor apărea în mod evident dificultăți din cauza culturilor și limbilor diferite, dar eram entuziasmat pentru această emisiune mai mult decât oricând, așa că am decis să încerc.”

Jasper Liu a mărturisit cum i s-a schimbat gândirea odată cu participarea la această emisiune: „La început, m-am întrebat dacă vor fi fani în Asia care să ne placă, dar m-am simțit foarte emoționat după ce i-am întâlnit. De asemenea, am crezut că emisiunea va fi despre procesul a doi bărbați care ajung, prin diferite stângăcii, să se cunoască mai bine. Nu credeam că vor fi așa de multe lucruri noi de încercat și depășit.”

Acesta a adăugat: „Cei mai mulți dintre oamenii de pe platou sunt coreeni, așa că mi-am deschis toate simțurile pentru că voiam să știu despre ce vorbesc și cum era atmosfera. Îmi aduc aminte cum îl urmăream pe Lee Seung Gi pentru că nu voiam să mă simt lăsat pe dinafară.”

Când a fost rugat să vorbească despre șarmurile lui Lee Seung Gi, Jasper Liu a spus: „Lee Seung Gi este șarmant în așa de multe moduri. Este o persoană cu foarte multe atuuri. Este curajos, știe cum să îi facă pe cei din jurul său să se relaxeze, și este inteligent.”

Acesta a continuat: „Lee Seung Gi are o memorie așa de bună încât își va aminti ceva ce a auzit doar o dată. Este greu de ales un singur lucru deoarece el se pricepe și la actorie și la cântat și nu este nimic ce să nu poată facă.”

În plus, Jasper Liu a mărturisit că el și Lee Seung Gi s-au înțeles bine pentru că amândoi sunt optimiști. Acesta a explicat: „Chiar și când vorbeam pe durată misiunilor din timpul emisiunii, ne-am completat reciproc foarte bine. Au fost momente pe la mijloc când am avut opinii diferite, dar acest lucru nu a reprezentat o problemă.”

Actorul a dezvoltat: „Este dificil să călătorești când nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul tău, dar țin minte că acest proces a fost confortabil și plăcut alături de Lee Seung Gi.”

Chiar dacă are mai multă experiență în ceea ce privește emisiunile de divertisment, Lee Seung Gi a fost prezentat în ipostaze neîndemânatice pe parcursul misiunilor din „Twogether” realizare alături de Jasper Liu. Când a fost întrebat dacă s-a simțit trădat de prestația lui Lee Seung Gi, Jasper Liu a rememorat o misiune pe care el și Lee Seung Gi și-au asumat-o și a răspuns: „Nu m-am simțit trădat, ci mai mult recunoscător. Când Lee Seung Gi rotea titirezul, eu m-am întors din misiunea pe care am realizat-o pe cont propriu și mi s-a părut ciudat că titirezul se oprea mereu așa de repede. Dar după ce am urmărit imaginile prelucrate, am realizat că să rotești un titirez nu e așa de ușor precum pare.” A adăugat cu un surâs: „Am fost recunoscător, dar cu o mică întârziere.”

Când intervievatorul a menționat că Lee Seung Gi a spus într-un interviu recent că l-a lăsat să câștige în timpul misiunilor, Jasper Liu și-a exprimat uimirea, plângându-se în coreeană: „Stai așa, stai așa.” Acesta a întrebat: „Lee Seung Gi a trișat de nenumărate ori, iar acela a fost el lăsându-mă pe mine să câștig?” Totuși, Jasper Liu a spus că nu există resentimente și și-a manifestat uimirea față de creativitatea de care a dat dovadă Lee Seung Gi când a încălcat regulile jocurilor. Acesta a spus: „Am văzut acea latură a sa într-o altă emisiune și mi s-a părut de-a dreptul impresionant.”

Actorul l-a complimentat pe Lee Seung Gi, asociindu-l cu un profesor: „Chiar dacă Lee Seung Gi spune că nu poate să facă ceva, vreau să lucrez cu el. Încă mai am multe de învățat.”

Apoi, a adăugat: „Nu pot lasă în urmă un profesor fără să-mi pese. Trebuie să le fiu mereu alături.” În plus, acesta a recunoscut: „Nu pot realiza un spectacol de unul singur încă.”

Când a fost întrebat pe cine ar invita următoarea dată în cadrul emisiunii, acesta l-a menționat pe HaHa, afirmând: „Cred că HaHa s-ar descurca bine la misiuni pentru că este regele jocurilor.”

Jasper Liu a vorbit și despre următoarea destinație pe care ar prefera-o dacă ar fi să se facă un al doilea sezon: „Lee Seung Gi a spus că i-ar plăcea să viziteze o țară unde este răcoare și sunt de aceeași părere. Mă tem de vremea rece, dar cred că m-aș descurca.”

De asemenea, Jasper Liu a ales și cel mai memorabil oraș vizitat și cea mai dificilă misiune din cadrul emisiunii: „Îmi amintesc fiecare oraș pentru că fiecare are o caracteristică aparte. Dacă ar trebui să aleg cel mai memorabil moment, ar fi când m-am întâlnit cu toți fanii după ce m-am întors în Seul.”

Acesta a continuat: „Am muncit din greu la misiunile mele pentru a-mi întâlni fanii din fiecare oraș, dar am fost trist deoarece nu i-am putut vedea pentru o perioadă mai lungă din cauza programului. A fost minunat că echipa de producție a avut grijă să existe momente în care să-mi pot întâlni fanii.”

Actorul a mărturisit că cel mai dificil aspect al emisiunii a fost lipsa de somn și a ales misiunea în care a sărit cu parașuta drept cea mai înfricoșătoare.

A comparat apoi „Twogether” cu alte emisiuni de divertisment la care a participat. Acesta a spus: „A fost o vreme când am apărut într-o emisiune pentru aproape o zi, dar aceasta a fost prima dată când am participat într-o producție care intersectează realitatea. Am simțit că echipa de producție coreeană a fost profesională. Întreaga experiență a fost plăcută.”

Ca un comentariu final, Jasper Liu a spus: „Am învățat că trebuie să avem încredere unii în ceilalți atunci când călătorim. Încrederea este importantă între prieteni. În ultima vreme este dificil să călătorești din cauza COVID-19, dar sper că toată lumea se poate simți bine călătorind virtual alături de noi prin intermediul acestei emisiuni.”

Actorul a concluzionat: „Abia așteptam să vizitez Coreea pentru a pomova ‘Twogether’, dar nu s-a mai întâmplat și regret acest lucru. Personal, am simțit nevoia de a învăța coreeana pentru că reprezenta o barieră lingvistică, iar la momentul actual studiez din greu. Dacă voi avea ocazia, mi-ar plăcea să particip la mai multe proiecte în Coreea.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s