Park Bo Gum și Park So Dam ne emoționează încă de la primul teaser

A apărut primul teaser MV al serialului în care joacă Park Bo Gum și Park So Dam!

K- drama postului tvN “Record of Youth” a lansat în 6 iulie un scurt teaser MV cu eroii săi interpretați de Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok. Noul serial abordează ca subiect tinerii care vor să aibă succes în lumea modelling-ului.

Park Bo Gum îl joacă pe veselul și realistul Sa Hye Joon, care visesază să devină model și actor. Park So Dam preia rolul inteligentei și harnicei Ahn Jung Ha, care visează să devină makeup artist și să își depășească nesiguranța. Byun Woo Seok îl va juca pe cel mai bun prieten al lui Sa Hye Joon, Won Hae Hyo, model și actor, care speră să fie recunoscut pentru munca sa mai degrabă decât pentru originile sale.

Filmulețul ne introduce superficial personajele principale și poveștile lor, inclusiv cu o poză de familie, imaginea unui model care merge pe pasarelă, niște prieteni care cântă la un karaoke, Park Bo Gum și Park So Dam care stau față în față, deja făcându-i pe spectatori să simtă fiori, etc.. Park Bo Gum spune: “Amintește-ți și fii alături de mine. Record of Youth (amintirea tinereții).”

Serialul are premiera în septembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s