5 membri BTS se înscriu în programul MBA al Universității Cyber din Hanyang

Membrii BTS s-au înscris la același program de master.
La 7 iulie, Metro News a raportat că șase membri ai BTS sunt înscriși la Universitatea Cyber ​​din Hanyang. În 2017, Jin din BTS a fost primul membru care s-a înscris la programul MBA de la acestă universitate. Potrivit raportului, cinci membri ai BTS, cu excepția celui mai tânăr membru Jungkook, s-au înscris recent ca noi studenți  pentru programul de Master of Business Administration (MBA) în Publicitate și Media.

În urma raportului, Big Hit Entertainment a clarificat: „RM, Suga și J-Hope s-au înscris în programul de MBA al Universității Cyber ​​Hanyang pentru un MBA în Publicitate și Media în luna martie a anului trecut, iar în prezent urmează cursurile. Jimin și V vor  începe programul de MBA al Universității Cyber ​​Hanyang pentru Publicitate și Media în septembrie.” Conform Big Hit, Jin este și în prezent înscris la Universitatea Cyber din ​​Hanyang, iar Jungkook este înscris la Universitatea Cyber Globală, la o specializare  în emisiuni și divertisment.

Din cauza îngrijorărilor legate de COVID-19, interviurile pentru MBA au fost realizate prin apeluri video online. Universitatea Cyber ​​din Hanyang este una dintre cele 21 de universități virtuale din Coreea, iar școala finalizează lista studenților acceptați în urma unui interviu de verificare a candidaților ale căror cereri scrise sunt acceptate.

O sursă de la Big Hit Entertainment a clarificat, de asemenea: „Înscrierea membrilor la școala de MBA nu este o problemă legată de serviciul lor militar și au intrat în universitate pentru că toți sunt interesați să învețe.” În 2018, o nouă lege militară a redus vârsta maximă la care cetățenii coreeni de sex masculin își puteau amâna înrolarea militară obligatorie. Majoritatea coreenilor născuți în 1992 trebuie să se înroleze până în 2020.

Jin a absolvit Universitatea Konkuk cu o diplomă în Studii de Film, în timp ce RM, Suga, J-Hope, Jimin și V au absolvit Universitatea Global Cyber ​​cu o specializare în emisiuni și divertisment.

 

Sursa

Un gând despre “5 membri BTS se înscriu în programul MBA al Universității Cyber din Hanyang

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s