Drama ‘Backstreet Rookie’ cu Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung este în curs de examinare pentru fazele sexuale sugestive!

Comisia de Standarde pentru Comunicații din Coreea (KOCSC) examinează în prezent drama.

Conform rapoartelor din data de 9 iulie, serialul este în prezent examinat pentru materialul său sugestiv din punct de vedere sexual, inclusiv o scenă în care o studentă minoră se apropie de un adult pentru țigări și sfârșește sărutându-l, o scenă care implică prostituate sau escorte, un unghi al camerei care filmează din partea de jos unele eleve de liceu care dansează la karaoke, o scenă explicită a unui autor webtoon care făcea duș, o cameră cu un portret feminin nud și o scenă în care acest autor făcea zgomote și gemete în timp ce desena corpul unei femei.

Un reprezentant al KOCSC a dezvăluit: „Aceasta este drama care a primit cel mai mare număr de reclamații civile în ultimul an. Chiar și fără a limita perioada de timp, este cu siguranță cel mai mare număr de reclamații primite.”

Se raportează că drama a primit 6.384 de plângeri civile. Versiunea webtoon a serialului „Backstreet Rookie”, în sine, a fost evaluată la 19+. Totuși, se pare că SBS vrea să mențină drama la 15+.

Vă uitați la ‘Backstreet Rookie’? Ce părere aveți?

Sursa

5 gânduri despre „Drama ‘Backstreet Rookie’ cu Ji Chang Wook și Kim Yoo Jung este în curs de examinare pentru fazele sexuale sugestive!

 1. #BlueSky

  Mm..sunt de acord cu motivul ca autorul facea zgomote si gemea cand desena corpul unei femei, dar in rest totul mi se pare banal. Filmatul de jos nu arată nimic, si faza cu tigara si sarutatul e mai mult adolescenta rebela decat ceea ce sugerează ei.

  Apreciază

  Răspunde
 2. tsukiko2002

  Sunt de acord cu comentariul lui Dumy 13. Adică cei doi sunt niște actori minunați, am văzut multe seriale cu ei și am zis să îi dau o șansă și acestuia , totuși nu am ajuns la episodul 2 și nici nu cred că o voi face vreodată. Chiar am rămas dezamăgită…😔😔😔😔

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s