Fanii sunt șocați de cât mănâncă Park Bo Gum la micul dejun!

Fanii actorului Park Bo Gum au fost șocați după ce acesta le-a arătat cât de mare este  o porție de mic dejun pentru el.

Recent, o postare de pe o comunitate online care arată cât poate mânca Park Bo Gum la micul dejun a atras atenția internauților. Fanii actorului știu că acesta, deși este slab, mănâncă foarte mult.

La fiecare apariție a sa la emisiunile tv de tip reality, vedeta i-a șocat dezvăind cantitățile uriașe de mâncare pe care le poate consuma la o singură masă matinală.

În particular, atunci când a apărut  la emisiunea de pe tvN’s  ‘Youth Over Flowers’, în care a călătorit în Africa, a existat o scenă în care membrii distribuției luau micul dejun împreună la hotel. Atunci când Park Bo Gum și-a adus o cantitate uriașă de mâncare, spectatorii au crezut că o va împărți cu restul echipei. Însă, spre surprinderea lor, vedeta a mâncat de unul singur porția uriașă.

 

După ce au văzut postarea, internauții cu comentat: „Serios e impresionant”, „Cum poate cineva să mănânce atât de mult? Wow.”, „Mi-aș dori să pot mânca atât de mult și să nu mă îngraș, exact ca Bo Gum.”, etc..

Vedeta a anunțat recent că se va înrola în data de 31 august. Sperăm că și în armată va putea să mănânce la fel de consistent.

 

Sursa

Un gând despre „Fanii sunt șocați de cât mănâncă Park Bo Gum la micul dejun!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s