MONSTA X amână concertul online global din cauza problemelor de sănătate ale liderului Shownu

Did your heart do a thing??
Coz mine did!
•
#monstax #monbebe #shownu #wonho #minhyuk #kihyun #hyungwon #jooheon #joohoney #im #changkyun #monstaxbodies #shownubody #wonhobody #minhyukbody #kihyunbody #hyungwonbody #jooheonbody #changkyunbody

MONSTA X a anunțat în 10 iulie că amână concertul global online din data de 26 iulie pentru 9 august (ora României). Shownu a fost operat de urgență în urmă cu câteva zile la ochi pentru desprindere de retină.

Agenția Starship Entertainment a lansat următorul comunicat prin intermediul mass mediei, din care reiese că va amâna concertul global al MONSTA X pentru a-i da timp liderului Shownu să își revină după operație:

Bună ziua, aici este Starship Entertainment.

În primul rând, vă mulțumim mult pentru interesul și sprijinul oferit pentru  <MONSTA X LIVE FROM SEOUL WITH LUV>.

Săptămâna trecută, membrul MONSTA X Shownu a trebuit să fie operat de urgență din cauză că a fost diagnosticat cu detașarea retinei pe partea stângă (amotio retinae) și în acest moment se recuperează prin odihnă. După ce am analizat cu multă atenție starea artistului, am decis să amânăm și să reprogramăm <MONSTA X LIVE FROM SEOUL WITH LUV>, care fusese original programat pentru 25 iulie ora 23 (SUA)/26 iulie, ora 12.00  (ora Coreei).

Vă rugăm să oferiți înțelegere cu generozitate, pentru că amânarea show-ului era ceva inevitabil, și am făcut-o pentru a pune sănătatea artistului pe primul loc, pentru a avea o mai bună evoluție pe scenă, și prin acest mesaj vă informăm că data spectacolului a fost reprogramată după cum urmează:

<Data reprogramată pentru <MONSTA X LIVE FROM SEOUL WITH LUV>

8 august ora 23.00 <SUA/coasta de Est>/9 august ora 12.00  (ora Coreei)

Ne cerem scuze cu sinceritate fanilor numeroși care au așteptat show-ul și vom continua să ne asigurăm că  Shownu primește odihna necesară și tratament până când starea lui se va îmbunătăți. Încă o dată, vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul vostru pentru <MONSTA X LIVE FROM SEOUL WITH LUV>.

Vă mulțumim.

 

Biletele VIP la concert s-au vândut în câteva secunde, dovedind încă o dată puterea incredibilă a trupei MONSTA X atunci când vine vorba de vânzarea biletelor la concerte. Bilete online pentru concertul global, la alte categorii, se găsesc aici.

Îi dorim multă sănătate lui Shownu!

Sursa

3 gânduri despre „MONSTA X amână concertul online global din cauza problemelor de sănătate ale liderului Shownu

 1. youabby

  Da,asa e logic ca sanatatea artistlor sa fie pe primul loc.sper ca Shownu e mai bine acum iar pana pe 9 August se reface complet.dar cei care au cumparat bilete ptr 26 iulie acestea sunt valabile in continuare?
  probabil pentru o buna perioada de timp asa se vor tine concertele.Succes leader!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   absolut biletele vor fi utilizate pentru concertul din 9 august. si probabil si marfa (pentru cei care au cumparat pachete cu produse pt concert) va sosi mai tarziu

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s