[Random Stuff] Park Won-soon, primarul din Seul, a fost găsit decedat după ce a dispărut

Seoul Mayor Park Won-soon speaks during an event at Seoul City Hall in Seoul, South Korea, July 8, 2020.

Poliția din capitala Coreei de Sud, Seul, a găsit cadavrul primarului orașului, după ce acesta a fost dat dispărut joi.

Fiica sa a spus poliției că a lăsat un mesaj vocal care suna „ca un mesaj de sinucidere” înainte de a ieși din casă. Trupul său a fost găsit pe Muntele Bugak din nordul Seulului, aproape de unde i s-a detectat ultima dată semnalul telefonic. Cauza decesului nu o să fie dezvăluită.

Domnul Park nu s-a prezentat la muncă joi, anulând o întâlnire cu un funcționar prezidențial la biroul său, a declarat pentru Associated Press Kim Ji-hyeong, un oficial din guvernul metropolitan din Seul. Membru al Partidului Democrat Liberal al președintelui Moon Jae In, domnul Park era considerat ca fiind un potențial candidat pentru alegerile prezidențiale din 2022.

Există și o informație suplimentară oferită de un polițist, care nu a fost încă verificată: Primarul din Seul a dispărut după ce a fost trimis în judecată de secretara lui pentru agresiune sexuală. Ea ar fi spus că agresiunea s-a întâmplat în anul 2017 și că există și alte victime.

Ofițerul de poliție, Lee Byeong-seok, a declarat reporterilor că Park a fost văzut de o cameră de securitate la ora 10:53, lângă intrarea în pădure, unde a fost detectat ultima dată semnalul telefonic. Aproximativ 600 de polițiști și pompieri care foloseau drone și câini au căutat în zonă ore în șir.

Media and spectators gather outside the Seoul National University hospital on Jul 9, 2020,

Domnul Park, în vârstă de 64 de ani, a fost ales primar al Seulului în 2011. Acesta ar fi fost ultimul său mandat, fiecare primar având voie la trei mandate.

 

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s