Teen Top sărbătorește 10 ani de la debut + lansează o piesă nouă

În data de 10 iulie, trupa Teen Top sărbătorește aniversarea de 10 ani de la debut!

Pentru a sărbători această ocazie, membrii trupei au distribuit o serie de fotografii pentru fanii lor, ținând în mână trandafiri mov pentru Angels (numele fanilor Teen Top).

Mai mult de atât, Teen Top va începe o serie de evenimente special pentru a sărbători aniversarea într-un mod memorabil alături de fani. Pentru o început, băieții au lansat o versiune nouă a piesei „To You” pe 10 iulie, la ora 12:00, alături de o prestație specială live la „Music Bank”. În continuare, trupa va ține o transmisiune live intitulată „Eating Show” pe 10 iulie pe „V Live”, unde vor discuta nu doar cu fanii din Coreea, dar și din afară.

La final, membrii au lăsat și câteva mesaje de recunoștință. C.A.P a început cu: „A fost dificil să fim mereu împreună în această perioadă, însă felicitări cu aniversarea de 10 ani.” Chunji a spus: „Ați munci din greu până acum, așa că haideți să fim unii alături de ceilalți și în continuare.” Niel a spus: „Vă mulțumesc din inimă pentru că ați fost alături de mine. Mereu voiam să le mulțumesc membrilor.”

Ricky a comentat: „Zilele astea pare că suntem mai pozitivi când ne vedem unii cu alții și încercăm să ne înțelegem reciproc mai bine. Dragii mei membri, devenim tot mai apropiați cu fiecare an, să știți că vă iubesc.” Și la final, Changjo a adăugat: „Vă voi fi mereu recunoscător; am trecut prin atâtea greutăți, un program încărcat, și am fost alături atâta timp. Simt că sunteți familia mea. Haideți să continuăm să fim aici unul pentru altul, să nu ne distanțăm și să creștem împreună.”

De asemenea, trupa a lansat și o melodie nouă pentru fani intitulată „Pancake”. Piesa este compusă și scrisă de Niel și Changjo.

Aniversare frumoasă, Teen Top!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s