Zico vorbește despre cum se simte să fie CEO-ul propriei agenții

Zico a fost invitat la emisiunea radio ‘Jung Eunji’s Gayo Plaza‘ de pe KBS Cool FM, episodul fiind difuzat pe 9 iulie. Întrebat cum se simte să fie directorul executiv al propriei agenții, artistul a răspuns fanilor fără rețineri.

Gazda, Eunji din APINK, l-a întrebat pe Zico: „Se întâmplă uneori să vrei să renunți la poziția de CEO al agenției tale?” Zico a răspuns fără ezitare: „Nu.

Eunji le-a prezentat în continuare povestea lui Zico, artistul care a pus singur bazele companiei sale la începutul acestui an. Următoarea întrebare a fost: „Există diferențe când promovezi ca artist al unei agenții și când ești director executiv?”, la care răspunsul a fost: „Nu sunt multe diferențe, întrucât am același rol ca înainte. Coordonez producția, scriu și compun cântece, îmi aranjez programul, mă ocup de regie. Singura diferență este că iau singur decizii și îmi asum responsabilitatea pentru ele.

Zico a mai dezvăluit în aceeași zi faptul că nu este un om materialist, iar Eunji i-a răspuns cu o glumă: „Mulți artiști hip-hop sunt cunoscuți că ‘se dau mari’, dar se pare că tu nu ești genul.

Zico a pus bazele propriei agenții, KOZ Entertainment, la începutul acestui an. Mai jos aveți un videoclip cu Zico și Eunji răspunzând provocării ‘Summer Hate‘ la emisiunea radio:

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s