Joohoney din MONSTA X și Zico oferă o versiune super amuzantă pentru “Artist”

Joohoney din MONSTA X și Zico au realizat în colaborare o nouă versiune a cântecului “Artist” care i-a făcut pe participanții emisiunii  “Knowing Bros” să se distreze pe cinste.

Ambii cântăreți/producători vor apărea în episodul din 11 iulie al show-ului JTBC “Knowing Brothers (Ask Us Anything)”—alături de Sunmi și de Shownu din MONSTA X—iar fanii erau deja super entuziasmați să urmărească interacțiunile dintre vedete.

Echipa de producție tocmai a lansat un scurt videoclip în care oferă în avanpremieră  un mic fragment ca exemplu. Secvența a fost filmată după ce Joohoney și-a arătat abilitățile vocale și de comediant în același timp. În timp ce cânta “Yanghwa BRDG” de la Zion.T, nu l-a copiat pe Zion.T, ci a incorporat aleatoriu niște interjecții a la Michael Jackson, care suprinzându-și colegii de filmări, care au izbucnit  în râsete entuziaste.

La invitația echipei, Jooohoney a încercat apoi să adauge aceleași interjecții în timp ce Sunmi își cânta o bucată din melodia ei “24 Hours” și în timp ce Min Kyung Hoon cânta “Travel to Me” de la trupa lui Buzz.

Însă cel mai tare moment a venit ulterior, atunci când Kang Ho Dong a sugerat că sunetele nu ar merge pe  stilul muzical al lui Zico. Joohoney a protestat: “Nu, se potrivește perfect. Defapt, chiar merge mănușă.” Zico s-a dus apoi lângă Joohoney la catedra de la “Ask Us Anything” , în timp ce cânta  un fragment din melodia “Artist”, iar membrul MONSTA X insera fragmentele în stilul Michael Jackson.

Puteți vedea colaborarea super amuzantă a lui Zico și Joohoney pentru noua versiune a meloidiei “Artist” puțin mai jos! (Zico i se alătură lui Joohoney la minutul 2:08 .)

 

 

Sursa

3 gânduri despre “Joohoney din MONSTA X și Zico oferă o versiune super amuzantă pentru “Artist”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s