Shownu și Jooheon din MONSTA X încântă spectatorii show-ului “Knowing Bros”

Shownu și Jooheon (Joohoney) din MONSTA X au dovedit că sunt un duet de aur la emisiunea “Knowing Bros”.

Cei doi idoli au apărut alături de  Sunmi și Zico într-un episod ultra amuzant al show-ului Knowing Bros. Coreenii au fost atât de interesați de Shownu și Jooheon, încât ore în șir după emisiune, numele celor doi au fost în trenduri pe motorul de căutare Naver.

Ambii membri MONSTA X și-au arătat energia debordantă într-un mod simpatic și au umplut atmosfera de vibe-uri plăcute. Elevii transferați și-au făcut o intrare de neuitat împreună cu Sunmi și Zico. Shownu a zâmbit dulce și s-a prezentat timid, în timp ce Jooheon a captivat publicul și chiar și echipa de la Knowing Bros. cu salutul său emblematic  „baksu”  (aplauze)! Dacă nu știați, Jooheon a început să facă acest salut după apariția lui ca trainer la show-ul „Produce X 101”.

Apoi rapper-ul a continuat să fure inimile spectatorilor cu stilul său de aegyo unic și extrem de dulce. Nu numai atât, el a arătat că nu îi este frică să își expună latura sensibilă, oferind publicului chiar două stiluri unice de aegyo! Înainte de a-l urmări, să vă pregătiți inimile, pentru că este prea drăguț pentru a-i putea rezista cineva:

Fanii Monbebe probabil că au zâmbit toată emisiunea, pentru că Jooheon a făcut apoi o altă surpriză, cu momentele sale a la Michael Jackson, pe care nu trebuie să le ratați sub nicio formă. Spectatorii s-au prăpădit de râs atunci când rapper-ul și-a eliberat demonii care îl imitau pe Michael Jackson, oferind interpretări unice pentru melodiile cântate de audiența sa:

Mai mult, Jooheon și Shownu au lăsat fără replică echipa cu mișcările lor în stilul Moon Walk (dansul lui Michael Jackson). Zico a încercat și el mișcările, iar Shindong din Super Junior a vrut să îi imite și a reușit să facă niște tumbe, ajungând în final să se prăbușească pe podea.

A urmat un fel de bătălie de rap între  Jooheon, Zico și Lee Soo Geun de la Knowing Bros, foarte amuzantă ca interacțiune. Aceștia au avut de citit pe ritmuri de rap, repede, un text lung oferit la prima vedere. Modul în care ei s-au jucat în timp ce repetau cuvintele de pe hârtie i-a făcut pe fani să își dorească o colaborare viitoare între Zico și Jooheon, mai ales că amândoi, pe lângă că sunt foarte talentați la partea de rap, scriu, compun și produc melodii pentru ei și pentru alții. 

Liderul MONSTA X Shownu a captivat publicul cu stilul său calm și aspectul său vizual cuceritor. Participanții și spectatorii l-au privit captivați în timp ce acesta povestea întâmplări amuzante din experiența lui de înotător. Apoi el a intrat într-un joc cu Jooheon, Zico și Sunmi, care au încercat să ghicească ce tip de energizant folosea după orele de înot. Până la urmă, Shownu a recunoscut că mânca mult țipar (anghila), pregătit de mama lui, glumind că i-a devenit gâtul super uleios de la cât de mult țipar a mâncat.

Shownu și Jooheon și-au arătat și unitate de echipă care dovedește apropierea dintre cei doi într-un alt moment extrem de dulce și captivant al emisiunii, când cei doi idoli au jucat jocul „țipatului în tăcere” (ambii poartă căști  și unul dintre ei ghicește cuvintele pe care le strigă celălalt). Pe lângă cât de adorabile erau fețele făcute de Jooheon, Shownu a fost cel care a furat toată atenția de această dată, cu zâmbetul său și reacțiile lui copilărești de bucurie maximă din momentele în care ghicea răspunsul, uimind echipa de filmări:

Cireașa de pe tort a fost un dans al duetului pe melodia “SICKO MODE (Skrillex Remix)” de la Travis Scott și Skrillex. Aceștia au arătat stilul unic  și puternic de scenă al MONSTA X, lăsându-i pe spectatori fără cuvinte, captivați.

De la dulce, simpatici, drăguți, ultra atractivi și talentați, membrii MONSTA X au oferit un duet colorat incredibil echipei Knowing Bros și publicului!

 

Sursa

Un gând despre „Shownu și Jooheon din MONSTA X încântă spectatorii show-ului “Knowing Bros”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s